1.5 yıllık vücut değişimi

Hocam sosyal medya işi çok vakit alır gibi geliyor zaten spora zor gidiyorum çift diploma programı ve yurtdışı eğitim programlarım var ama başlamak istiyorum

Kanka tam bir elit genetik.

Kanka eline sağlık cok guzel iş çıkartmışsın özendim sana .

Sana ne demiştim story ne yanıt Instagram'a açıl içerik üret demiştim bak herkes aynı düşünüyor (sadojane)

Karin yaglarindan kurtulmak icin bi kac tane boyle cok iyi taktik paylasabilir misin?

Karin yaglarindan kurtulmak icin bi kac tane boyle cok iyi taktik paylasabilir misin?
Knk benim karın kaslarımın çıkmaya başladığı dönem süt ürünlerini ve aburcuburları bıraktığım dönem birde deadlift yapınca iyice arttı şu marketteki protein shakeler falan boş knk yarardan çok zarar gördüm birde hiç aburcubur yemiyorum alkol de yok denecek kadar az ekstra olarak kalori açığı oluşturup kardiyo yaparsan güzel olur

Dostum motivasyonu nasıl sağlıyorsun? Ben 5 farklı salona gittim bir türlü Kendimi antrenman disiplinine sokamadım. Kilo bile veremedim.

Dostum motivasyonu nasıl sağlıyorsun? Ben 5 farklı salona gittim bir türlü Kendimi antrenman disiplinine sokamadım. Kilo bile veremedim.
Kendini en iyi halinde görmek istiyorsan mecbur gideceksin bende de motivasyon yok sadece disiplin var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…