1.5 yıllık vücut değişimi

Gayet güzel, Berk'in dediği gibi David Laid tarzı bir fizik rahat çıkar senden. Bundan 1-1.5 Yıl sonra tam formun oturduğunda, natürel limitine yaklaştığında ekstra estetik ve dolgun durursun.
Yerinde olsam bu fiziği Instagram'da, Reels'te, Tiktok'ta vesaire kullanır değerlendirirdim, estetik fizik Türkiye'de az olduğu için vücudun ilgi görecektir.

Bacak çalışırken, Bench yaparken vesaire zaten karın kaslarımızı da çalıştırıyoruz. Ancak illa izole hareket ekleyeceğim diyorsan, yarım mekik, leg raise, bicycle crunch yapabilirsin.
Hocam sosyal medya işi çok vakit alır gibi geliyor zaten spora zor gidiyorum çift diploma programı ve yurtdışı eğitim programlarım var ama başlamak istiyorum

Şu an 16 yaşındayım boy 191cm kilo 77 diğer fotoğraf yaklaşık 1.5 yıl önceki halim herhangi bir soruya açığım.
  • Ölçümler ve Pr'lar:
  • Bel çevresi: 74cm.
  • Omuz: Henüz ölçmedim.
  • Kol: Pumplu 40-41cm pumpsuz 37cm.
  • Dumbell curl: 17.5kg set giriyorum Max 22.5
  • Bench press: 90kg pr.
  • Deadlift: 150kg.
  • Lat pulldown: 100kg civarı kendi kilomdan fazla yapıyorum.
  • Squat: 80kg.

Eki Görüntüle 2266793

Eki Görüntüle 2266792

Eki Görüntüle 2266798

Sana ne demiştim story ne yanıt Instagram'a açıl içerik üret demiştim bak herkes aynı düşünüyor (sadojane)

Şu an 16 yaşındayım boy 191cm kilo 77 diğer fotoğraf yaklaşık 1.5 yıl önceki halim herhangi bir soruya açığım.
  • Ölçümler ve Pr'lar:
  • Bel çevresi: 74cm.
  • Omuz: Henüz ölçmedim.
  • Kol: Pumplu 40-41cm pumpsuz 37cm.
  • Dumbell curl: 17.5kg set giriyorum Max 22.5
  • Bench press: 90kg pr.
  • Deadlift: 150kg.
  • Lat pulldown: 100kg civarı kendi kilomdan fazla yapıyorum.
  • Squat: 80kg.

Eki Görüntüle 2266793

Eki Görüntüle 2266792

Eki Görüntüle 2266798
Karin yaglarindan kurtulmak icin bi kac tane boyle cok iyi taktik paylasabilir misin?

Karin yaglarindan kurtulmak icin bi kac tane boyle cok iyi taktik paylasabilir misin?
Knk benim karın kaslarımın çıkmaya başladığı dönem süt ürünlerini ve aburcuburları bıraktığım dönem birde deadlift yapınca iyice arttı şu marketteki protein shakeler falan boş knk yarardan çok zarar gördüm birde hiç aburcubur yemiyorum alkol de yok denecek kadar az ekstra olarak kalori açığı oluşturup kardiyo yaparsan güzel olur

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı