1.5 yıllık vücut değişimi

Hocam ne tür bir beslenme izliyorsun, yağ oranını nasıl artırıyorsun.

Hocam yağ artışı ne kadar oldu, beslenmen ne durumda? Kütle artırayım derken ödemlenme.
Hocam çoğunlukla yememem gerekenler dikkat ediyorum şeker ve pajetli gıdayı minimumda tutup bol portein alıyorum günde ortalama 7 yumurta yiyorum ger kalan anne yemeği birde sütü az tüketiyorum onun yerine yoğurt gibi alternatifler kullanıyorum güncel form:

Hocam sütten ayrıca korkmanıza gerek yok. Yine de yoğurt daha iyi. Protein alımınıza kilonuzu bilmediğim için bir şey diyemesem de 7 yumurta yeterli geliyordur. Ev yemeği problem olmaz ama cilt durumunuz ödem dengeniz mükemmel bu yüzden yine de glisemik indeksi yüksek gıdadan(ekmek makarna pirinç patates) gibi kaçının.
Doymamış yağları artırın.(Omega 3 Omega 6 zeytinyağı balık yer fıstığı kavrulmamış kuruyemişler gibi) Hacim artışını artırır.
Genetik zaten mükemmel. Beslenme de iyi duruyor.
Her konuda beslenme olur form durumu olur sporcu sağlığı, antrenman içeriği olur istediğiniz sıklıkla sormaktan çekinmeyin.

Her türlü süreçte yardımcı olurum.

Son düzenleme:
hocam kilom 80 civarı boyum 190

Hocam kilom 80 civarı boyum 190

7 Yumurtada 40-45gr kadar protein var gün içindeki tek protein kaynağınızsa sıkıntı.
Kas hacmin var. En az 160gr protein almalısın.

Günlük protein alımını takip et, yetersizse takviye al.

7 Yumurtada 40-45gr kadar protein var gün içindeki tek protein kaynağınızsa sıkıntı.
Kas hacmin var. En az 160gr protein almalısın.

Günlük protein alımını takip et, yetersizse takviye al.

Hocam elimden geldiğince deneyeceğim guncel form su sekilde

Pozlamalarda eşofmanlarını oversize seçmelisin bacağını mükemmel gösterirler üst için compression veya oversize olmayan Slim fit seçenekler seçebilirsin daha güzel çıkarsın. Bunlar emek gerektiren işler obez olmak varken böyle vücut dizmek kolay değil eline sağlık.

Hocam elimden geldiğince deneyeceğim guncel form su sekilde.
Eki Görüntüle 2367021

Kanka sana bir tavsiye yakışıklı adamsın fiziğinde çok iyi estetiksin. İçerik üretmeye başla. Senin yaşlarında bir çocuk var görmüşsündür Instagram'da estetik ve tipi iyi. Aynı onun gibi içerikler üret. Belkide bir bakarsın bu işin haline gelir. Kesinlikle denemelisin.

2 haftadır spora gidemedim sınavlardan ötürü güncel eşkal ektedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…