1.500-2.000 TL klavye önerisi

Bütçe
2000
Hocam hangi iyi marka Outemu switch kullanıyor? Ben Çinli markalardan başka görmedim. Kalitesiz direk switchleri bunu da herkes biliyor hocam Akko switchlerini alın.

Kral popüler internet laflarından başka bir şey değil biz de biliyoruz Outemu'ya herkesin salladığını benim derdim niye sallıyor insanlar bak ben sana diyorum 3 senedir kullanıyorum taş gibi hala diye sen diyosun ki kalitesiz anlatabiliyor muyum?

AK 680 Kablolu

Kral popüler internet laflarından başka bir şey değil biz de biliyoruz Outemu'ya herkesin salladığını benim derdim niye sallıyor insanlar bak ben sana diyorum 3 senedir kullanıyorum taş gibi hala diye sen diyosun ki kalitesiz anlatabiliyor muyum?

Ak 680 kablolu.

Hocam kalitesiz siz bunu anlayamamışsınız boşuna sallamıyorlar Outemu'ya.

Ak 680 kablolu

Bu bütçede daha iyi klavyeyi zor bulursun. Üstelik manyetik switchli. Ha illa kablosuz olsun istiyorsanız bunu da öneririm.

Klavyeyi veya switchi aldığın yerde yazması lazım.

Yorumlayabilir misin ? pek bilgim yok switchlerin gecikmesi konusunda.

1737837557169.png

Klavyeyi veya switchi aldığın yerde yazması lazım.
çok sağlıklı olduğunu zannetmiyorum bunun ama bu sitede de veriler böyle
1737837716863.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı