- Makaleler
- 1
Hocam hangi iyi marka Outemu switch kullanıyor? Ben Çinli markalardan başka görmedim. Kalitesiz direk switchleri bunu da herkes biliyor hocam Akko switchlerini alın.
AK 680 Kablolu
Kral popüler internet laflarından başka bir şey değil biz de biliyoruz Outemu'ya herkesin salladığını benim derdim niye sallıyor insanlar bak ben sana diyorum 3 senedir kullanıyorum taş gibi hala diye sen diyosun ki kalitesiz anlatabiliyor muyum?
Ak 680 kablolu.
Kral popüler internet laflarından başka bir şey değil biz de biliyoruz Outemu'ya herkesin salladığını benim derdim niye sallıyor insanlar bak ben sana diyorum 3 senedir kullanıyorum taş gibi hala diye sen diyosun ki kalitesiz anlatabiliyor muyum?
Ak 680 kablolu
Hocam kalitesiz siz bunu anlayamamışsınız boşuna sallamıyorlar Outemu'ya.
Aynı şeyi 3 kere yazdın hocamtekrar sorayım o zaman kalitesiz olması ne gibi sorunlar çıkartır 3 senede bana çıkarmadığına göre.
Nasıl ölçebilirim söyler misinHocam switch kaç ms söyler misiniz. Daha iyi bir switch kullanmadığınız için böyle diyorsunuz.
Nasıl ölçebilirim söyler misin?
Klavyeyi veya switchi aldığın yerde yazması lazım.
çok sağlıklı olduğunu zannetmiyorum bunun ama bu sitede de veriler böyleKlavyeyi veya switchi aldığın yerde yazması lazım.
![]()
Outemu Red Review
www.rtings.com
Yorumlayabilir misin? Pek bilgim yok switchlerin gecikmesi konusunda.
Eki Görüntüle 2407302
Çok sağlıklı olduğunu zannetmiyorum bunun ama bu sitede de veriler böyle Eki Görüntüle 2407306
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.