1.500-2.000 TL'ye %75 klavye tavsiyesi

Bütçe
1000k-2000k
Sıfır R75 al ikinci el Aula mantıkı değil R75 varken. Zaten 1 1.5 kdan yukarı çıktınız çıkıyorsanız bari sıfır alın.

Bence de öyle yapacağım indirim bitmez inşallah.

2.700 TL olmuş maalesef alamam başka önerebileceğiniz var mı?

Bence de öyle yapacağım indirim bitmez inşallah.

2.700 TL olmuş maalesef alamam başka önerebileceğiniz var mı?

Shuriken Es10 Sanseı Rgb Mekanik Türkçe Klavye 1.06inç Tft - Lcd Ekran - Red Switch Fiyatı, Yorumları - Trendyol nasıl? İndirimde galiba?

Son düzenleme:
Havit alacağına K75 alsın daha iyi bence.

Bilmedigim için soruyorum Havit markası neden forumlarda tercih edilmiyor yani kötü yorum gormedim fakat herhangi bir tercih oldugunda secilmiyor nedenini biliyor musunuz?

Bilmedigim için soruyorum Havit markası neden forumlarda tercih edilmiyor yani kötü yorum gormedim fakat herhangi bir tercih oldugunda secilmiyor nedenini biliyor musunuz?

Hocam genelde sorun yaşayanlar oluyor kronik sorunlu ürünler oluyor. Mesela Fuxi H3 vardı bir tane bile öneren yoktu ben aldım memnun kaldım idare ederdi. Yani zorunlu değilse alınmaz F/P ürünüyse alınır anca.

Attack Shark K75 hangi rengini alim sizce?​

Bir de artılarını eksiklerini söyler misin? Herhalde bunu alacağım.

Bir de resim atma şansın var mı?

Son düzenleme:

Bir de resim atma şansın var mı?

Tabii hocam sorun olursa da sorabilirsin. Ben beyaz rengini tercih ettim keycaplerin hissiyatı çok güzel. Çoğu klavyede şeffaf keycap bulunmaz bu şeffaf olduğu için gündüz bile çok iyi şekilde aydınlatıyor. Eksi olarak çok bir şey diyemem zaten bende yeni aldım çok olmadı her şeyiyle iyi bence bir şey var sadece o da kişiden kişiye değişir sorun olup olmadığı. Tuşa hızlı değil çok hızlı ver sert basarsan art arda yazmadığı takıldığı oluyor. Ama ciddi hızlı sertce basmadan bahsediyorum zaten neden öyle basasın ki. Hızlı basarsan normal sıkıntı yok.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    137,5 KB · Görüntüleme: 71
  • image.jpg
    141,1 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleme:

Trendyol'danmi aldın sadece orada var şu an. (teşekkürler resim için)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…