1.500-2.000 TL'ye %75 klavye tavsiyesi

Bütçe
1000k-2000k
Kişiden kişiye değişir red switchden bir tık daha fazla sesli yellowa benziyor. Ama rahatsızlık verecek bir ses değil asla. Sesi güzel zaten.

Alasım var da, bir klavyeye de bu kadar para vermek istemiyorum. Bilmiyorum ben alana kadar zamlanmaz inşallah para biriktirmem gerek.

Hocam 2 k verecektiniz 😅
Zamlanacağını düşünmüyorum.

:d bu işleri hiç sevmiyorum.

Hocam 2 k verecektiniz 😅

Hocam 2 k verecektiniz 😅

Hocam ben gine kararı mı değiştirdim :d Logitech G413 TKL alacağım herhalde garanti olsun ve sonradan uğraşmak istemiyorum Logitech yardım merkezine güveniyorum.

Son düzenleme:
:d bu işleri hiç sevmiyorum.

Hocam ben gine kararı mı değiştirdim :d Logitech G413 TKL alacağım herhalde garanti olsun ve sonradan uğraşmak istemiyorum Logitech yardım merkezine güveniyorum.

Ona o parayı verecek misin cidden. Herkesin kendi zevki tabii bence değmez sen istiyorsan al.

Bulamıyorum Türkçe almak istiyorum markadan başka bulamıyorum doğru düzgün.

Almışken de kaliteli arkasında duran bir klavye almak istiyorum ilk mekanik klavyem olacak.

Madlions MAD68 Pro / MAD68 HE / MAD60 HE (Manyetik Switch) Klavye Rapid trigger ve 8K Hz özellikleriyle çok üst düzey bir klavye.

Max 2300TL bandında, Türkçe Q kaliteli, uzun ömürlü, garanti olsun, çok oyun oynayan birisi değilim ayda 4-5 kere Valorant tarzı FPS oyunları oynarım, kodlama için Q istiyorum.
Kriterlerim bunlar.

Almışken de kaliteli arkasında duran bir klavye almak istiyorum ilk mekanik klavyem olacak.

Max 2300TL bandında, Türkçe Q kaliteli, uzun ömürlü, garanti olsun, çok oyun oynayan birisi değilim ayda 4-5 kere Valorant tarzı FPS oyunları oynarım, kodlama için Q istiyorum.
Kriterlerim bunlar.
Tamam reis tam senin istediğin klavye. Q Klavye, Garanti için başka yerden satın alabilirsin ulugameste var mı bilmiyorum. Oyuncu klavyesi daha çok 8K Hz yani çok hızlı algılıyor ayrıca Rapid Trigger sayesinde Valorant CS gibi oyunlarda çok hızlı peekler atabilirsin.

Yeni konular

Geri
Yukarı