Yahub Centipat Katılım 8 Kasım 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2025 #71 Deiinzz dedi: Ben R75'in boyutunu daha çok sevdiğim için onu tercih ederdim. Genişletmek için tıkla... Yani boyuttan çok switch ve kaliteleri önemli benim için hangisi daha kaliteli sizce?
Deiinzz dedi: Ben R75'in boyutunu daha çok sevdiğim için onu tercih ederdim. Genişletmek için tıkla... Yani boyuttan çok switch ve kaliteleri önemli benim için hangisi daha kaliteli sizce?
GRKM DUMAN Decipat Ekipman Ustası Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 3.347 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2025 #72 Yahub dedi: Yani boyuttan çok switch ve kaliteleri önemli benim için hangisi daha kaliteli sizce? Genişletmek için tıkla... Switchleri benzer. Sadece R75'de lineer switch olduğu için bi tık daha sessiz. İkiside ses olarak tok switchler ama R87 PRO biraz daha gürültülü bir klavye.
Yahub dedi: Yani boyuttan çok switch ve kaliteleri önemli benim için hangisi daha kaliteli sizce? Genişletmek için tıkla... Switchleri benzer. Sadece R75'de lineer switch olduğu için bi tık daha sessiz. İkiside ses olarak tok switchler ama R87 PRO biraz daha gürültülü bir klavye.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.269 Makaleler 2 Çözümler 39 28 Şubat 2025 #73 Yahub dedi: Yani boyuttan çok switch ve kaliteleri önemli benim için hangisi daha kaliteli sizce? Genişletmek için tıkla... Hocam zaten aynı marka, kalitede çok bir fark olmayacaktır.
Yahub dedi: Yani boyuttan çok switch ve kaliteleri önemli benim için hangisi daha kaliteli sizce? Genişletmek için tıkla... Hocam zaten aynı marka, kalitede çok bir fark olmayacaktır.