Daha düz modeller var mıdır?
Daha düz modeller var mıdır?
Biraz araştırdım şimdi de bu markanın çeliği bayağı kalitesiz diyorlar. El yapımı dövme bıçaklar ne kadar? Bütçeyi arttırabilirim.Siteden bakabilirsiniz. Bütçeniz çok yüksek zaten özel yapım bile alabilirsiniz duruma göre.
Kamp için çakı arıyorum. 1500- 2000 TL bütçem var. Büyük ve kaliteli bir şey olmasını istiyorum.
Çeliği kaliteli mi hocam bunların? Aslında kamptan çok koleksiyon için bıçak arıyorum o yüzden kaliteyi çok önemsiyorum da![]()
AV / KAMP BIÇAKLARI - ÇAKIROĞLU
Av ve Kamp Bıçakları - Avcılara ve kampçılara tasarlanmış modeller. Av tutkunları, outdoor meraklıları ve doğa severler için en doğru adres! Hemen keşfedin.www.cakiroglubicak.com
Hocam deneyimlemedim. Kendileri üretiyorlar gördüğüm kadarıyla, kullandıkları çelik hakkında bir bilgim yok.Çeliği kaliteli mi hocam bunların? Aslında kamptan çok koleksiyon için bıçak arıyorum o yüzden kaliteyi çok önemsiyorum da
hocam aynı şekilde bende bu firmayı öneririm gerçekten modelleri filan çok güzel![]()
AV / KAMP BIÇAKLARI - ÇAKIROĞLU
Av ve Kamp Bıçakları - Avcılara ve kampçılara tasarlanmış modeller. Av tutkunları, outdoor meraklıları ve doğa severler için en doğru adres! Hemen keşfedin.www.cakiroglubicak.com
Çeliği kaliteli mi hocam bunların? Aslında kamptan çok koleksiyon için bıçak arıyorum o yüzden kaliteyi çok önemsiyorum da
Peki bana bir çakı önerebilir misiniz buradan?hocam aynı şekilde bende bu firmayı öneririm gerçekten modelleri filan çok güzel
Hocam bıçak, çakı konularında tecrübem vardır bilgiliyimdir daha önce buradan birçok kez alışveriş yaptım ve yapmayada devam ediyorum. Misal piyasada N690 çelik diye satan çok firma var ama gelen ürün N690 çeliğin yakınından gecmiyor. Bu firmada asla öyle bir sorun yaşamadım zaten profesyonel bir firma ilgi alakaları çok güzel ilgililer benim bıçak çakı konusunda tek adresim. Çelikleri orijinal ve kaliteli hiçbir sorun yaşamazsınız güvenerek alabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.