1.500-2.000 TL'ye palm tutuş mouse önerisi

Bütçe
1500-2000

blackbird34

Hectopat
Daha fazla  
Razer DeathAdder Essential kullanıyorum orta tekeri bozuldu aşırı sinir etmeye başladı. Yeni bir mouse almayı düşünüyorum, bütün gün forumlarda gezmekten mouse alamadım. Tam aha şunu alayım diyorum bir forumda sakın almayın şöyle şöyle sorunu var yazmışlar vazgeçiyorum. El ölçüm 18cm civarı palm tutuşa uygun bir fare arıyorum. Bir ara SteelSeries sensi RAW vardı hayatımda kullandığım en iyi mouse olabilir. Ona benzer bir mouse öneriniz var mıdır? Oyun olarak genellikte PUBG tarzı oyun oynuyorum. Sensei RAW dediğim farenin de boyutları şu şekildeymiş;
Ağırlık: 90 gram.
Yükseklik: 38.7 mm.
Genişlik: 68.3 mm.
Uzunluk: 125.5 mm.

Stack Overflow'da açılan konu gibi oldu herkes bakıyor kimse yazmıyor:d

Son düzenleme:
Hocam selamlar Glorious Model D önerebilirim palm tutuş için çok uygun.
Kablolu bir mouse kablosuzuda var ikisini de kullandım arada hiçbir fark yok örgü kablo uzunluğu 12.8 cm sağ el için tasarlanmış ağırlığı ıse 69g ilkten alisamayabilirsin ama kullandıkça mükemmel bir mouse Trendyol'da yanlış hatırlamıyorsam 1.8 k civarındaydı sen başka yerlerdede arastirabilirsin modelin bir de minus yani bir tık daha küçük ve daha hafifi var oda 12 cm ve 59 gramdı yanlış hatırlamıyorsam. Mousun kablosuzuda 3K'den başlıyor kutunun içinde de ekstra skatezler cikiyor kaygan bir şey istersen.

Hocam selamlar Glorious Model D önerebilirim palm tutuş için çok uygun.
Kablolu bir mouse kablosuzuda var ikisini de kullandım arada hiçbir fark yok örgü kablo uzunluğu 12.8 cm sağ el için tasarlanmış ağırlığı ıse 69g ilkten alisamayabilirsin ama kullandıkça mükemmel bir mouse Trendyol'da yanlış hatırlamıyorsam 1.8 k civarındaydı sen başka yerlerdede arastirabilirsin modelin bir de minus yani bir tık daha küçük ve daha hafifi var oda 12 cm ve 59 gramdı yanlış hatırlamıyorsam. Mousun kablosuzuda 3K'den başlıyor kutunun içinde de ekstra skatezler cikiyor kaygan bir şey istersen.

Hocam delikli fareler toz toplamaz mı yav o konuda biraz çekincem var.

hocam memnun musunuz acil ihtiyacım var sensör vs olarak nasıldır razer hero ve ss prime ile karşılaştırılınca iyi mi ?

hocam memnun musunuz acil ihtiyacım var sensör vs olarak nasıldır razer hero ve ss prime ile karşılaştırılınca iyi mi ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı