Selamlar, sistemimde şu an oyunları HDD üzerinden oynuyorum ve oyunlardaki geç yüklenmeler sonrasında SSD'ye geçmem gerektiğini kanaatine vardım. RTX 4060 ve Ryzen 5500 kullanıyorum. Bütçem 1500-2000 TL. Önerilerinizi bekliyorum.
al geç.![]()
Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.399,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu fiyata en iyi SSD budur çünkü.Hocam 3 ünüzünde bu ürünü önerme nedeni nedir acaba) ? Ayrıca bu ürünü kullanabilmem için kutu da mı almalıyım.
Hocam 3 ünüzünde bu ürünü önerme nedeni nedir acaba)? Ayrıca bu ürünü kullanabilmem için kutu da mı almalıyım.
hocam peki uzun ömürlü olur mu bu ürün? Bu ürünü harici kullanabilmek için hangi kutuyu almalıyım ?Bu fiyata en iyi SSD budur çünkü.
Hocam peki uzun ömürlü olur mu bu ürün? Bu ürünü harici kullanabilmek için hangi kutuyu almalıyım?
Hocam 1TB'lik SSD işte alın geçin. Ömre takmayın. Sizi yıllarca götürür.hocam peki uzun ömürlü olur mu bu ürün? Bu ürünü harici kullanabilmek için hangi kutuyu almalıyım ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.