Ranathema
Decapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Gainward Ghost RTX 4060Ti Ekran Kartı
Ryzen 5 5600 İşlemci
Gigabyte B550M DS3H Anakart
2x8 GB G-Skill RipjawsV DDR4 3600 MHz Ram
MLD ULTRA NVMe M2 1TB SSD
Merhaba. Kullanım amacı çoğunlukla oyun olacak bir klavye almak istiyorum.
Maddeler hakkında istediğinizi sorun, tartışalım. Fikirlere açım ve açığım.
Farklı markalardan hoşuma giden modeller:
Mekanik hiç kullanmadım, mekaniğe geçmesi faydalı olur mu bilgili değilim ama mekanik olsun isterim.
Fiyat limitim yok, piyasadaki benzerlerinden uçuk fiyatta olmaması yeterlidir.
Klavye almışken %100 olmaması için bir sebep görmüyorum. Monster Pusat K3 Pro'daki gibi ekstra makro tuşlarına hayır demem.
Bilek desteği olmayan bir klavye kullanıyorum fakat mekanik olmadığı için tuşların boyu daha küçük, bu yüzden bilek desteği kullanıp kullanmamam gerektiği hakkında şüpheliyim.
Marka takıntım yok. Ekipmanlarımın geri kalanı da Razer olduğu için Razer ilgimi çekiyor. Switch'leri de Razer'a özel Switch'ler, o yüzden sizin bilginize bırakıyorum.
Sessiz switchlerden olursa daha iyi olur. Tuş hassasiyeti hakkında fikrim yok, beni zorlayan bir durum değil. Speed Silver gibi switchler hakkında kötü yorumlar var. Ve Low Profile mekanik tuşlardan anlamıyorum. Ekte bıraktığım klavyelerden biri Low ve yorumu size bırakıyorum.
Sol Shift tuşunun sağındaki '< >' tuşu olursa güzel olur, kod yazmaya merakım var. Bu tuşun olmadığı klavyelerde bir alternatif kombinasyon var mı bilmiyorum.
Işık, renk takıntım yok. RGB olursa güzel olur. Renk seçenekleri arasında siyah varsa diğer ekipmanlarıma daha çok yakışabilir. Alüminyum kasalı klavyeler sıkıntı değil.
Maddeler hakkında istediğinizi sorun, tartışalım. Fikirlere açım ve açığım.
Farklı markalardan hoşuma giden modeller: