1.500 TL gamepad önerisi

Bütçe
1.500 TL
Arkadaşlar bu bütçede en iyisi Secuzi midir? Gamesir için aradaki fark değer mi? Kesinlikle değer diyorsanız Gamesir alayım yoksa Secuzi alıp geçeceğim. Sadece pc için kullanacağım Xbox kolu almadığıma pişman eder mi uyumluluk açısından? Bilgisayardaki kol destekli oyunlarla uyumluluk sorunu yaşar mıyım?

RDR2, Bannerlord(desteği varsa) vb. hikayeli oyunları oynamak için kullanacağım o kadar.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu bütçede en iyisi Secuzi midir? Gamesir için aradaki fark değer mi? Kesinlikle değer diyorsanız Gamesir alayım yoksa Secuzi alıp geçeceğim. Sadece pc için kullanacağım Xbox kolu almadığıma pişman eder mi uyumluluk açısından? Bilgisayardaki kol destekli oyunlarla uyumluluk sorunu yaşar mıyım?

Deger fark kesinlikle. Secuzi kendi butcesinde en mantiklisi.

İndirimde iken almadık neyse bonus puanlar vardı Secuzi aldım. Nova lite beyaz daha iyiydi ama fazla para vermek de istemedim. Keşke secuzinin desenini daha güzel yapsalarmış veya seçenekleri olsaymış.

1000 küsür liraya geldi. Bonus puan biter falan diye hemen alayım dedim :) Amazonda geçse belki nova lite alırdım. Umarım sorunsuz memnun kalırım.

Bu nasıldır?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı