1.500 TL kaliteli bot önerisi

Harley'in modelleri gerçekten çok havalı fakat kar yağan bir memlekette yaşıyorsanız önermiyorum çünkü çok kayıyor. CAT'e yönelmenizi öneririm.

İstanbul'da yaşıyorum yani aman aman karlı denemez ama kayan ayakkabıları cidden sevmem, öneri için teşekkürler harleynin kaymaz modellerine bakayım.

@Berke Metin indirim devam ediyor, ben premium üyesiyim ancak bununla mı ilgili bilmiyorum.

Direkt ana kısımdan girince gördüm şimdi evet birkaçında var gibi.

Kaçırmamaya çalışayım o zaman.

Uygulamadan bak hocam arama yerine erkek bot yaz sonra filterlere gir marka kısmından istediğin markaları seç sonra filtre kısmından en aşağıdaki sepette kampanyalı ürünleri seçip ürünleri gör de.

Uygulamadan bak hocam arama yerine erkek bot yaz sonra filterlere gir marka kısmından istediğin markaları seç sonra filtre kısmından en aşağıdaki sepette kampanyalı ürünleri seçip ürünleri gör de.

Öyle yaptım şimdi bakıyorum hocam teşekkürler.

https://www.hepsiburada.com/harleyd...d€2043&puan=4-max&siralama=degerlendirmepuani sizce bunlardan hangisi daha iyi? Hem arles hem verday da hoşuma gitti diğerleri de güzel duruyor.

CAT bruiser, Harley-Davidson arles ve frisco arasında kalmıştım, birkaç farklı siteden yorumlarına bakınca en pozitif CAT bruiser duruyordu onu sipariş verdim. Tavsiyeler için çok teşekkür ederim.

CAT bruiser, Harley-Davidson arles ve frisco arasında kalmıştım, birkaç farklı siteden yorumlarına bakınca en pozitif CAT bruiser duruyordu onu sipariş verdim. Tavsiyeler için çok teşekkür ederim.

Keşke sizi dinleyip Harley Davidson alsaymışım, kafama tüküreyim 2 ayağımı da yara etti.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı