memoli12 Picopat Katılım 11 Ocak 2025 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #1 Selamünaleyküm arkadaşlar, mavi switch klavye F1 tuşları olsun ama NumLock tuşları olmasın, güzelinden klavye önerirseniz sevinirim.
Selamünaleyküm arkadaşlar, mavi switch klavye F1 tuşları olsun ama NumLock tuşları olmasın, güzelinden klavye önerirseniz sevinirim.
steexxx Centipat Katılım 9 Nisan 2024 Mesajlar 93 Çözümler 1 12 Ocak 2025 #2 https://www.hepsiburada.com/gamepower-overlord-blue-switch-88-tuslu-compact-mekanik-oyuncu-klavye-pm-HBC00000TEAUS Kaliteli klavyedir.
https://www.hepsiburada.com/gamepower-overlord-blue-switch-88-tuslu-compact-mekanik-oyuncu-klavye-pm-HBC00000TEAUS Kaliteli klavyedir.
Alpha_2a Centipat Katılım 30 Ekim 2024 Mesajlar 1.123 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #3 steexxx dedi: https://www.hepsiburada.com/gamepower-overlord-blue-switch-88-tuslu-compact-mekanik-oyuncu-klavye-pm-HBC00000TEAUS Kaliteli klavyedir. Genişletmek için tıkla... Gamepower. Hotswap yok. Ne olduğu belirsiz switch. Muhtemelen ABS keycap. Paranizi cope atmak istiyorsaniz alinir.
steexxx dedi: https://www.hepsiburada.com/gamepower-overlord-blue-switch-88-tuslu-compact-mekanik-oyuncu-klavye-pm-HBC00000TEAUS Kaliteli klavyedir. Genişletmek için tıkla... Gamepower. Hotswap yok. Ne olduğu belirsiz switch. Muhtemelen ABS keycap. Paranizi cope atmak istiyorsaniz alinir.
memoli12 Picopat Katılım 11 Ocak 2025 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #4 steexxx dedi: https://www.hepsiburada.com/gamepower-overlord-blue-switch-88-tuslu-compact-mekanik-oyuncu-klavye-pm-HBC00000TEAUS Kaliteli klavyedir. Genişletmek için tıkla... Evet bende bunu kullanıyordum zaten sonra temizliyim diye için açtım o Type-C girişi kırıldı Bunu almayı düşünüyorum Rampage Plower Mini Oyuncu Klavyesi Mekanik Klavye Bilek Destekli Blue Switch Gaming Klavye Oyuncu Klvye Fiyatı, Yorumları - Trendyol
steexxx dedi: https://www.hepsiburada.com/gamepower-overlord-blue-switch-88-tuslu-compact-mekanik-oyuncu-klavye-pm-HBC00000TEAUS Kaliteli klavyedir. Genişletmek için tıkla... Evet bende bunu kullanıyordum zaten sonra temizliyim diye için açtım o Type-C girişi kırıldı Bunu almayı düşünüyorum Rampage Plower Mini Oyuncu Klavyesi Mekanik Klavye Bilek Destekli Blue Switch Gaming Klavye Oyuncu Klvye Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Alpha_2a Centipat Katılım 30 Ekim 2024 Mesajlar 1.123 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #5 F tuslarindan ve mavi switchden vazgecerseniz AK680MAX. F tuslarindan vazgecerseniz GTR871 mavi swtich.
F tuslarindan ve mavi switchden vazgecerseniz AK680MAX. F tuslarindan vazgecerseniz GTR871 mavi swtich.
memoli12 Picopat Katılım 11 Ocak 2025 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #6 Alpha_2a dedi: Gamepower. Hotswap yok. Ne olduğu belirsiz switch. Muhtemelen ABS keycap. Paranizi cope atmak istiyorsaniz alinir. Genişletmek için tıkla... Hotswap ne ABS keycap ne hacım.
Alpha_2a dedi: Gamepower. Hotswap yok. Ne olduğu belirsiz switch. Muhtemelen ABS keycap. Paranizi cope atmak istiyorsaniz alinir. Genişletmek için tıkla... Hotswap ne ABS keycap ne hacım.
steexxx Centipat Katılım 9 Nisan 2024 Mesajlar 93 Çözümler 1 12 Ocak 2025 #7 Alpha_2a dedi: Gamepower. Hotswap yok. Ne olduğu belirsiz switch. Muhtemelen ABS keycap. Paranizi cope atmak istiyorsaniz alinir. Genişletmek için tıkla... Gamepower mu çöp? Şaka yapıyor olmalısınız.
Alpha_2a dedi: Gamepower. Hotswap yok. Ne olduğu belirsiz switch. Muhtemelen ABS keycap. Paranizi cope atmak istiyorsaniz alinir. Genişletmek için tıkla... Gamepower mu çöp? Şaka yapıyor olmalısınız.
memoli12 Picopat Katılım 11 Ocak 2025 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #8 Alpha_2a dedi: F tuslarindan ve mavi switchden vazgecerseniz AK680MAX. F tuslarindan vazgecerseniz GTR871 mavi swtich. Genişletmek için tıkla... Hocam link atarsanız daha iyi olur Google'dan saçma şeyler cıkıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ocak 2025
Alpha_2a dedi: F tuslarindan ve mavi switchden vazgecerseniz AK680MAX. F tuslarindan vazgecerseniz GTR871 mavi swtich. Genişletmek için tıkla... Hocam link atarsanız daha iyi olur Google'dan saçma şeyler cıkıyor.
Alpha_2a Centipat Katılım 30 Ekim 2024 Mesajlar 1.123 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #9 memoli12 dedi: Hotswap ne ABS keycap ne hacım. Genişletmek için tıkla... Hotswap switchlerin sokete uyumlu baska switchlerle degistirilebilmesi demek. Keycap tipide ikiye ayrilir ABS ve PBT. Genellikle PBT keycaplerin sesi cok daha iyidir ve hissiyatida daha kaliteli hissettirir.
memoli12 dedi: Hotswap ne ABS keycap ne hacım. Genişletmek için tıkla... Hotswap switchlerin sokete uyumlu baska switchlerle degistirilebilmesi demek. Keycap tipide ikiye ayrilir ABS ve PBT. Genellikle PBT keycaplerin sesi cok daha iyidir ve hissiyatida daha kaliteli hissettirir.
steexxx Centipat Katılım 9 Nisan 2024 Mesajlar 93 Çözümler 1 12 Ocak 2025 #10 memoli12 dedi: Evet bende bunu kullanıyordum zaten sonra temizliyim diye için açtım o Type-C girişi kırıldı Bunu almayı düşünüyorum Rampage Plower Mini Oyuncu Klavyesi Mekanik Klavye Bilek Destekli Blue Switch Gaming Klavye Oyuncu Klvye Fiyatı, Yorumları - Trendyol Genişletmek için tıkla... o halde: REDRAGON K617 Fizz RGB Red Switch Kablolu Gri / Beyaz Compact Gaming (Oyuncu) Klavye - Fiyatı, Yorumları REDRAGON K617 Fizz RGB Red Switch Kablolu Gri / Beyaz Compact Gaming (Oyuncu) Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bir sorun olursa kefilim.
memoli12 dedi: Evet bende bunu kullanıyordum zaten sonra temizliyim diye için açtım o Type-C girişi kırıldı Bunu almayı düşünüyorum Rampage Plower Mini Oyuncu Klavyesi Mekanik Klavye Bilek Destekli Blue Switch Gaming Klavye Oyuncu Klvye Fiyatı, Yorumları - Trendyol Genişletmek için tıkla... o halde: REDRAGON K617 Fizz RGB Red Switch Kablolu Gri / Beyaz Compact Gaming (Oyuncu) Klavye - Fiyatı, Yorumları REDRAGON K617 Fizz RGB Red Switch Kablolu Gri / Beyaz Compact Gaming (Oyuncu) Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bir sorun olursa kefilim.