1.500 TL monitör önerisi

Bengizli

Hectopat
Bütçe 1500 civarı (üsüne çıkmasa daha iyi olur.) hem günlük kullanım (flim, dizi, YouTube) için hem de FPS oyunları için bir monitör arıyorum. Tercihen 24 inç IPS panel 1080P en az 75Hz 5ms. Aklımda şu model var. Kullanan var mı, memnun musunuz?

Birçok kişiye önerdik o modeli. Sıkıntısı olanı görmedim. Curved olur derseniz bu da bakılabilir;

Sağ olun aslında direk yazdığım modeli alacaktım ama yorumlarda şöyle bir şey gördüm o yüzden kararsız kaldım "pişman olacağınız bir şey yapıp sakın ola buradan bu monitörü almayın. Diğer yorumlara bakarak aldım 5 yıldız olduğuna kandım. İçinden ne display çıktı ne analog çıktı, monitör desen her modu test ettim ekran karartılı ve boğuk görüntü veriyor. Sakın almayın benden söylemesi." Linkinizdeki güzel bir monitörmüş ama Curved'a alışamıyorum daha gerçekçi oluyor ama gözümü yoruyor düz ekran tercihim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı