1.500 TL Oyun ve Render PC Toplama

İkinci ele yönelmeniz gerek zira sıfırda bütçeniz 279 $ ediyor ve bu paraya oyun ve render bilgisayarı toplanamaz. Bir bilgisayar toplanır, o bilgisayar bazı oyunları oynatır ve belli bir oranda render almanızı da sağlar ama o hiçbir zaman "oyun" ve "render" bilgisayarı olamaz.

Ben ikinci el topladim B150M Bazooka Anakart 8 Gb RAM işlemci G4560 , 950 tl verdim. Ekran karti Sapphire Pulse RX570 750 tl verdim 750W Corsair PSU ya 350 tl verdim(islemciyi 2.3 ay sonunda degistirecegim i5 6 veya 7 nesil arayacam)Toplamda 2050tl oldu ve hepsi ikinci el topladim render icin toplarsin fakat ekran karti olmaz galiba bende bir ay önce anakart islemci ram uclusunu almistim oyle kullandim 1 ay sonunda staj parasi yatinca ekran kartinida aldim sende zamanla ilerde ekran karti alirsin simdi guzel bi anakart 8 gb ram ve guzel bi islemci ile en az 500W psu bak tabi yukarda Recep hocamız daha iyi bilir ama ben boyle yaptım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı