iceffy Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 1.744 Makaleler 3 Çözümler 3 Yer Buca'daki küçük evde. 15 Nisan 2025 #1 5 yıl önce aldığım Rampage KB-90 Orion miladını doldurdu. Artık onun yerine red switch mekanik bir %100 klavye arıyorum.
5 yıl önce aldığım Rampage KB-90 Orion miladını doldurdu. Artık onun yerine red switch mekanik bir %100 klavye arıyorum.
rosebud Picopat Katılım 22 Şubat 2025 Mesajlar 341 Çözümler 3 15 Nisan 2025 #2 Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11 Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. m.n11.com Ben aynısını kullanıyorum, merak ettiklerini sorabilirsin.
Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11 Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. m.n11.com Ben aynısını kullanıyorum, merak ettiklerini sorabilirsin.
iceffy Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 1.744 Makaleler 3 Çözümler 3 Yer Buca'daki küçük evde. 15 Nisan 2025 #3 rosebud dedi: Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11 Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. m.n11.com Ben aynısını kullanıyorum, merak ettiklerini sorabilirsin. Genişletmek için tıkla... Benimkine çok benziyor Türkçe klavye olsa hemen alırdım.
rosebud dedi: Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11 Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. m.n11.com Ben aynısını kullanıyorum, merak ettiklerini sorabilirsin. Genişletmek için tıkla... Benimkine çok benziyor Türkçe klavye olsa hemen alırdım.
rosebud Picopat Katılım 22 Şubat 2025 Mesajlar 341 Çözümler 3 15 Nisan 2025 #4 iceffy dedi: Benimkine çok benziyor Türkçe klavye olsa hemen alırdım. Genişletmek için tıkla... Klavye Türkçe, i, ş vb. tuşların hepsi var.
iceffy dedi: Benimkine çok benziyor Türkçe klavye olsa hemen alırdım. Genişletmek için tıkla... Klavye Türkçe, i, ş vb. tuşların hepsi var.
iceffy Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 1.744 Makaleler 3 Çözümler 3 Yer Buca'daki küçük evde. 15 Nisan 2025 #5 rosebud dedi: Klavye Türkçe, i, ş vb. tuşların hepsi var. Genişletmek için tıkla... Ne kadar süredir kullanıyorsun ve herhangi bir sorunu var mı? Ona göre sipariş vereceğim şuan.
rosebud dedi: Klavye Türkçe, i, ş vb. tuşların hepsi var. Genişletmek için tıkla... Ne kadar süredir kullanıyorsun ve herhangi bir sorunu var mı? Ona göre sipariş vereceğim şuan.
rosebud Picopat Katılım 22 Şubat 2025 Mesajlar 341 Çözümler 3 15 Nisan 2025 #6 iceffy dedi: Ne kadar süredir kullanıyorsun ve herhangi bir sorunu var mı? Ona göre sipariş vereceğim şuan. Genişletmek için tıkla... 1 aydan biraz fazla oldu alalı, sorun sayılır mı bilmiyorum ama klavyenin yazılımı kullanılmıyor. Saçma sapan bozuk bir yazılım yapmışlar o yüzden makro tuşu atayamadım ama uğraşılırsa farklı programlarla yapılabilir.
iceffy dedi: Ne kadar süredir kullanıyorsun ve herhangi bir sorunu var mı? Ona göre sipariş vereceğim şuan. Genişletmek için tıkla... 1 aydan biraz fazla oldu alalı, sorun sayılır mı bilmiyorum ama klavyenin yazılımı kullanılmıyor. Saçma sapan bozuk bir yazılım yapmışlar o yüzden makro tuşu atayamadım ama uğraşılırsa farklı programlarla yapılabilir.
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.619 Makaleler 3 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2025 #7 https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-machenike-k500-pro-b94-rgb-silver-switch-kablolu-kablosuz-mekanik-oyuncu-si-fiyati,936118261.html
https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-machenike-k500-pro-b94-rgb-silver-switch-kablolu-kablosuz-mekanik-oyuncu-si-fiyati,936118261.html
berkaixl Hectopat Katılım 1 Temmuz 2020 Mesajlar 172 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Intel Core i3-13100F Anakart: ASUS PRIME H610M-R D4 Ram: Adata XPG 2x8GB 3200MHz DDR4 GPU: ASUS GeForce TUF RTX 3060 V2 OC 12GB Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Nisan 2025 #8 iceffy dedi: 5 yıl önce aldığım Rampage KB-90 Orion miladını doldurdu. Artık onun yerine red switch mekanik bir %100 klavye arıyorum. Genişletmek için tıkla... Redragon k617. redswitch, Türkçe karakterli, yazılımı var ve çok tatlı bir klavye. Herhangi bir sorun yaşamadım öneririm.
iceffy dedi: 5 yıl önce aldığım Rampage KB-90 Orion miladını doldurdu. Artık onun yerine red switch mekanik bir %100 klavye arıyorum. Genişletmek için tıkla... Redragon k617. redswitch, Türkçe karakterli, yazılımı var ve çok tatlı bir klavye. Herhangi bir sorun yaşamadım öneririm.
The Man From E.A.R.T.H. Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 11.182 Makaleler 8 Çözümler 36 Yer Dünya 15 Nisan 2025 #9 İkinci el bakarım diyorsan 1500-2000 bandında ROG Scope RX'ler düşebiliyor.