iceffy
Hectopat
5 yıl önce aldığım Rampage KB-90 Orion miladını doldurdu. Artık onun yerine red switch mekanik bir %100 klavye arıyorum.
Benimkine çok benziyor Türkçe klavye olsa hemen alırdım.Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Ben aynısını kullanıyorum, merak ettiklerini sorabilirsin.
Klavye Türkçe, i, ş vb. tuşların hepsi var.Benimkine çok benziyor Türkçe klavye olsa hemen alırdım.
Ne kadar süredir kullanıyorsun ve herhangi bir sorunu var mı? Ona göre sipariş vereceğim şuan.Klavye Türkçe, i, ş vb. tuşların hepsi var.
1 aydan biraz fazla oldu alalı, sorun sayılır mı bilmiyorum ama klavyenin yazılımı kullanılmıyor. Saçma sapan bozuk bir yazılım yapmışlar o yüzden makro tuşu atayamadım ama uğraşılırsa farklı programlarla yapılabilir.Ne kadar süredir kullanıyorsun ve herhangi bir sorunu var mı? Ona göre sipariş vereceğim şuan.
5 yıl önce aldığım Rampage KB-90 Orion miladını doldurdu. Artık onun yerine red switch mekanik bir %100 klavye arıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.