1.500 TL'ye kadar kablolu/kablosuz mouse önerisi

1600 bile etmez bence hocam. Ederi en fazla 1200 civarı olmalı cashbacksiz. Hatta mouse stoğu bitmiş beyazı 2500 şu an, siyahı ve beyazı diğer sitelerde 3200 olmuş
En iyisinin bu olduğunu düşünmek de çok garip bence ya. Switch işinde yeniler ve millet anlamıyor ama olsun. Alırlar umarım da başlarına gelir ne diyelim.
Ben de şu Lamzu, Endgame tarzı şeyler alacaktım ama ince ve hafif sevmiyorum hiç.

@ImDominatingU gördüm hocam sırf Asus diye uçmuş fiyatlar O fiyata Deathadder v3 Pro varken bu farenin yüzüne bakmamak lazım.

Hocam mesajlar az ötede duruyor okurken bi duraksadım. Siz alırken epey bu fiyata en iyisi tarzı konuştunuz zaten Olabilir bende baktım iyi gördüm fiyatına göre kablosuz olarak ama. Kablosuzların bu ergonomide hafif işte şusu busu yine 1.800 ve üzerinden başlıyordu bu da onlara denk gibiydi kağıt üstünde siz de öyle dediniz zaten. Burada sorun yok ama elimize geçince öyle değilmiş diyoruz değil mi.

@ImDominatingU gördüm hocam sırf Asus diye uçmuş fiyatlar O fiyata Deathadder v3 Pro varken bu farenin yüzüne bakmamak lazım.
Bu mouse ortalam 1.650 ye denk geldi hepimize işte hocam, o fareler 2.5 den başlıyordu. Bi tık fazla makas olduğundan tercihi buna yönelttik. Alırken de kağıt üstünde özellikleri iyiydi, sensörü iyi mesela. İyi bir sensör oyun için. 1000 hz klasik oldu gerçi ama kablosuz olarak veriyor bunu. Değişebilen switch ve batarya ömrü de gayet iyi ağırlığı hafif epey. Baksanıza hangi oyunu oynarsak oynayalım kablosuz oyun mouse'u ve iyi bir seçenek bir oyuncu için. Gelen ürün sıkıntısız olsa fiyatına değdi, piyasadakilerden ucuz ve aynı kalite diyebilirdik.

@Emirfe hocam tam aynı şeyleri yazıyordum mesajınıza ekleme yaptınız aklımdan geçenleri Şu an 1500-1750 lira fiyat bandında bence yine çok iyi bir fare. Şarjı elimdeki Lamzu'ya göre çok çok daha uzun gidiyor. Eğer satın alabilirseniz optik switch bile destekliyor. Bluetooth bağlantısı da sunması cabası. Dediğim gibi ben sadece switchlerinde sıkıntı yaşadım. Uyumlu optik switch satan bir yer bulursam yurt dışından falan alıp deneyeceğim.

Valla hocam mouse iyi mouse, özellikleri ve ağırlığı iyi. Switch konusunda problemli olduğunu görmüş olduk o kadar , o da düzeltiliyor zaten switch değiştim hallettim mesela. Bu fiyata ağırlık ve yapı olarak en iyi mouse halen bu, diğer ince ve hafif mouse'lar şahsen iyi değil bence ne kadar çook iyi dense de. Bu fiyata zaten en iyisi bu, tercihin bu yöndeyse tabii. Hafif ve ince seviyorsan zaten bu mouse'un yüzüne bakmazsın.

Bence de. Yazdım zaten iyi bir mouse. Plastiği dandik bir hissiyat veriyor eksi olarak. Ha bi de 4/3 oran da bozuk geliyor. Garantiye gideli 3 gün oldu. Yakında iletişime geçerler güncellerim konuyu hocam.

Bence de. Yazdım zaten iyi bir mouse. Plastiği dandik bir hissiyat veriyor eksi olarak. Ha bi de 4/3 oran da bozuk geliyor. Garantiye gideli 3 gün oldu. Yakında iletişime geçerler güncellerim konuyu hocam.
Tamamdır hocam, yine haber et dediğin gibi. Ben şu an için garantiye yollamıcam, garanti bitimine doğru yollarım.

Tamamdır hocam, yine haber et dediğin gibi. Ben şu an için garantiye yollamıcam, garanti bitimine doğru yollarım.
Çift tıklama yapıyor ama sizin mouse hocam, emin misiniz? Bozuk bildiğiniz. Bence yollayın. 1 sene sonra sorun yaparsa yine yollayın ne olacak

Çift tıklama yapıyor ama sizin mouse hocam, emin misiniz? Bozuk bildiğiniz. Bence yollayın. 1 sene sonra sorun yaparsa yine yollayın ne olacak
Garantiyle uğraşasım yok hocam. Kargoya bile gidesim yok Çok büyümediği sürece şu anlık sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…