1.500 TL'ye Tangzu WAN'er kendi sitesinden alınır mı?

• Konuyu başlatan 0tac
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 1.078
Merhaba oyun ve sarki dinlemek icin maksimum 1500TL civari bir kulaklık ariyorum Wraith sense dusunmustum ama daha iyileri var dediler. Tangzu WAN'er cok oneriliyor, kendi sitesinde 20 dolar civari ve kargo ücretsiz. Türkiye'ye gonderimde bir sorun cikar mi? Daha once alisveris kendi sitesinden alan oldu mu?
Sizin bu bütçe icin bir oneriniz var mi? Aklimda KZ castor 2dd ve chu II de var, hangisi daha iyidir?
Waner aldım bende daha yeni beyaz olanın mikrofonlusunu 925tl civarına geldi vergi ile.

Anladim, kararsizim ne yapacagim ile ilgili.

@Merdt Sizce KZ Castor 2DD denge alinir mi muzik ve oyun icin? Wan'er ile aralarinda fark var mi? Yurt disindan gelecegi icin biraz tereddut ettim.
Tasarımı için Waner aldım ses profilleri arasında tercih yapın ikiside kaliteli ürünler zaten bende oyun için aldım.

Anladim, kararsizim ne yapacagim ile ilgili.

@Merdt Sizce KZ Castor 2DD denge alinir mi muzik ve oyun icin? Wan'er ile aralarinda fark var mi? Yurt disindan gelecegi icin biraz tereddut ettim.

Castor da alınır hocam bence. Wan'er ses kasmada biraz daha iyi olabilir. Castor müzikte daha çok keyif verir bence. Önceliğinize göre tercih yapabilirsiniz.

Aslinda oyun agirlikli ama yurt disi ile ugrasmak istemiyorum KZ'den dengeli Castor alirim yuksek ihtimal, o da uzmez diye dusunuyorum oyunda. Su an kiyaslayabilecegim cok kulaklik yok, bir ara cok onerildigi icin QCY T13 almistim onu da neredeyse hic kullanmadim oyun konusunda kotuydu.

Aslinda oyun agirlikli ama yurt disi ile ugrasmak istemiyorum KZ'den dengeli Castor alirim yuksek ihtimal, o da uzmez diye dusunuyorum oyunda. Su an kiyaslayabilecegim cok kulaklik yok, bir ara cok onerildigi icin QCY T13 almistim onu da neredeyse hic kullanmadim oyun konusunda kotuydu.

İşinizi görür bence de.

Bendede t13anc var oyun konusunda berbat ses hem geç geliyor hemde tam belirgin değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı