1.500TL Fiyat performans sistem toplama

Bütçe
1.500TL

RAM 2 tane yaparsanız 1710 TL yapıyor pazarlıkla falan 1600'e indirseniz bilgisayarcıdan 100TL'ye PSU ve kasa 20 TL yede stock fan alırsınız hayırlı olsun :)

HD 6570 veya GT 730
Orada dur, GT 730 ve HD 6570 aynı kefeye konulamaz. Ama hazır kasa da alınmaz, orası doğru.
Konu sahibi ne için kullanacak acaba?
O fiyata güzel bir sistem toplanabilir, 2. el ile tabi. Geçen 150 TL'ye anakart + işlemci bulmuştum, sağlamdı. Anakart 4 Ram slotlu AM2+ idi. İşlemcide 2 çekirdek. 50 TL 2GB DDR2 Ram bulunuyor.
En pahalı kısmı GPU.

Orada dur, GT 730 ve HD 6570 aynı kefeye konulamaz. Ama hazır kasa da alınmaz, orası doğru.
Konu sahibi ne için kullanacak acaba?
O fiyata güzel bir sistem toplanabilir, 2. el ile tabi. Geçen 150 TL'ye anakart + işlemci bulmuştum, sağlamdı. Anakart 4 Ram slotlu AM2+ idi. İşlemcide 2 çekirdek. 50 TL 2GB DDR2 Ram bulunuyor.
En pahalı kısmı GPU.

Doğru. Aşağı yukarı kafada bir sistem kurunca 1500 TL'ye bile güzel işler çıkıyor ortaya. En basiti Skyrim'i keyif alarak oynayabilir böyle daha sayısız oyun var. Günlük kullanımda ise her işi rahatça görür.

KASA

Ekran kartı

İstanbulda olduğunuzu düşünerek ilanları istanbuldan seçtim, hayırlı olsun.

RAM 2 tane yaparsanız 1710 TL yapıyor pazarlıkla falan 1600'e indirseniz bilgisayarcıdan 100TL'ye PSU ve kasa 20 TL yede stock fan alırsınız hayırlı olsun :)
Aliexpress'deki vergiler ne oluyor onu hesap ettiniz mi?

380,15+449,00+157,99+145,70+414,50+72,27 = 1.619,61 TL yapıyor toplam.

Gram bilgisi olmayan arkadaş gelmiş 2 GB RAM diyor bilgisayar değil her şey pahalı ama ikinci elde güzel parçalar kullanılırsa fena olmayan bir sistem toplanabilir.

Dostum orada anlatmak istedigim o fiyata adam akilli idare edebilecegi bir bilgisayar alamaz 2.el bakarsa sifir olmasa da sifirdan daha yuksek ozelliklerde bilgisayar toplama sansi var.
Yanlış anlatmaya calistiysam kusura bakmayin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı