Standart modelini de ben bilmiyorum![]()
Hocam Max modeli AliExpress'te 2300TL seviyelerine çıkıyor.
Standart modelini de ben bilmiyorum![]()
Hocam Max modeli AliExpress'te 2300TL seviyelerine çıkıyor.
Ben 1687'ye almıştım hocam ama tükenmiş gözüküyor RGB versiyonları evet 2300'e kadar çıkabiliyor orijinal siteden alabilirsiniz, mail üzerinden yazarsanız siteye vergisiz olarak gösterip yollayabiliyorlar RGB versiyonunu falan. Bir mail atıp sorun derim.
Arkadaşlar red Dragon K617, Ajazz AK680, geeky G61 bu modellerden birini alacaktım her forum birbirini kötülüyor bana 1500TL maximum olacak sekilde klavye önerir misiniz?
E yoosoo z11 hakkinda ne dusunuyorsunuz hocamBütçeniz 1800 civarına çıkıyorsa fun60 almak daha iyi olur.
Başlıkta yazdığınız üçü arasından ise gk61 yada siyah almayı düşünüyorsanız gk65 tercih ederim.
Bütçeniz 1800 civarına çıkıyorsa fun60 almak daha iyi olur.
Başlıkta yazdığınız üçü arasından ise gk61 yada siyah almayı düşünüyorsanız gk65 tercih ederim.
Valla hocam kişiden kişiye değişiyor. Ben de alamıyorum mesela ama geçen ay arkadaşım aldı sorunsuz bir şekilde.Bu gk65 adrese getirmiyorlar siz nasıl alıyorsunuz abi?
Ben istanbuldayım arkadaşınız nerede acaba?Valla hocam kişiden kişiye değişiyor. Ben de alamıyorum mesela ama geçen ay arkadaşım aldı sorunsuz bir şekilde.
Urfa' da yaşıyor.Ben istanbuldayım arkadaşınız nerede acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.