1.500TL'ye Royale kludge rk R65 en iyi klavye midir?

Bütçe
1500
Bu fiyat aralığında iyi hocam, eğer gümrük vergi olayı ve kısıtlama gelmeseydi Amazon üzerinden alternatifleri vardı.

Neredeyse herkes çoğu yerde RK61 önermiş Amazon üzerinden bu kriterlerde ama benim için kablosuz olup olmaması mühim değil ayrıca bence RK65 daha şık.

Bütçe 1700'e çıkarsa rk R75 var. 1500'e alınabilecek en iyi klavyelerden rk R65 üzmez.

Onu almak için siteye girmiştim RK65'i görünce vazgeçtim küçük olması daha iyi F tuşlarını kullanmıyorum.

Onu almak için siteye girmiştim RK65'i görünce vazgeçtim küçük olması daha iyi F tuşlarını kullanmıyorum.
Siz bilirsiniz hocam her türlü K617'den daha iyidir Rk65 veya Rk75 ikisinin de üzeceğini sanmıyorum şimdiden hayırlı olsun.

Teşekkür ederim. Ayrıca indirimler biterse fiyatların 2000TL ve üzerine çıkacağını varsaydığımızda bu klavyeyi almak ilerleyen zamanlarda en makulu olacak bence AIGO A68 Starry Blue Mekanik Klavye Yellow Switch (İngilizce) - Game Garaj
AIGO klavyelere pek sıcak bakamıyorum hocam ya şahsen bunu alacağıma Amazon'dan Gk61 alırım.
RK75 veya Dareu EK75 var o bütçelerde en iyiler olarak şuan.
Ek75 hot-swap olsa net önereceğim klavyelerden de işte...

Çoğu kişi umursamıyor hot swap işini.
Valla hocam umursamalık bir şey değil bence hot-swap eğer bir tuş bozulursa uğraş dur. Connect Game zaten pek umursamıyor mailleri. Royal Kludge indirimleri biterse anca öneririm Ek75'i.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı