1.51 çocuğun boyu ne kadar olmalı?

e Trellix

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, benim yaşım 13 neredeyse 14 olacağım boyum 151 civarları bu kısalık bir tehdit mi? Arkadaşlarım bana sırf bu yüzden kötü davranıyor her gittiğimde bir üzülüyorum herkesle boy ölçüşüyorum sırf kısa olduğum için boyum değerince güçsüzüm sınıftakiler, okuldakiler beni hep zorbalıyor bana biri bu kısalığın bir tehdit oluşturabileceği yönünde yanıtlar verebilirseniz çok sevinirim.
Not: Yeni bir Technopat kullanıcısıyım konu içeriği yanlış olabilir geri yanıt verirseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, benim yaşım 13 neredeyse 14 olacağım boyum 151 civarları bu kısalık bir tehdit mi? Arkadaşlarım bana sırf bu yüzden kötü davranıyor her gittiğimde bir üzülüyorum herkesle boy ölçüşüyorum sırf kısa olduğum için boyum değerince güçsüzüm sınıftakiler, okuldakiler beni hep zorbalıyor bana biri bu kısalığın bir tehdit oluşturabileceği yönünde yanıtlar verebilirseniz çok sevinirim.
Not: Yeni bir Technopat kullanıcısıyım konu içeriği yanlış olabilir geri yanıt verirseniz çok sevinirim.
Şans boyda geçerli değildir sağlıklı besleniyorsun ebeveynlerin ve sülalen uzunsa uzun olursun ve bu oran kız ve erkeğe göre değişiyor kızlar ergenliğe girdiklerinde adet başladığında boyları daha yavaş ve az uzar

Cevap veren herkese çok teşekkür ederim boy uzatmak için çeşitli egzersizler yapıyorum inşallah yakında büyürüm ettiğiniz tavsiyeler yaptığınız yorumlar için çok teşekkür ederim.
uyumanın da boy uzatabileceğini duydum zaten kanıtlarını da çevremdekilerden gördüm
diyeceklerim bu kadardı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı