1.599 TL'ye 3TB hard disk alınır mı?

Bütçe
1600
@emirhannk @picl raknhocam oyun için tavsiye ettiğiniz herhangi bir 2 veya 3 TB HDD var mı? Ayrıca şimdi ölçtüm kasanın HDD yeri saçma bir şekilde yaklaşık 12'ye 10 civarı bir şey sığar mı?
Disk boyutları standarttır problem olmaz. Oyun için hangi HDD'yi alırsanız alın üzer, SSD bakın. Arşiv harici kullanılmaz artık.

250mb önbellekli hdd ler. uygun olsun istiyorsan onlardan düşünebilirsin. Tabi gene de ssd performansı vermez ancak standart hdd lern daha iyi bir performans alırsın. Oyunlarda da üzmez.

@picl raknhocam @Deffall @totra_proska M.2 veya SATA fark etmez zaten boşta 3 tane SATA, 2 tane M.2 yuvam var tavsive ettiğiniz SSD var mı?

NV2'ye o kadar vermeye gerek yok, G2 çok daha mantıklı.

@picl raknhocam @Deffall @totra_proska M.2 veya SATA fark etmez zaten boşta 3 tane SATA, 2 tane M.2 yuvam var tavsive ettiğiniz SSD var mı?
Ben kendi dediğime örnek olarak bu ürünü sunabilirim.
Ancak araştır bu fiyatlara yakın ve ssd bulursun tabi ki ssd almalısın.
Başta da dediğim gibi benim önerim hdd üzerine. Eğer hdd alacaksan boyutu yüksek fiyatı ucuz bunu önerebilirim.

Ben kendi dediğime örnek olarak bu ürünü sunabilirim.
Ancak araştır bu fiyatlara yakın ve ssd bulursun tabi ki ssd almalısın.
Başta da dediğim gibi benim önerim hdd üzerine. Eğer hdd alacaksan boyutu yüksek fiyatı ucuz bunu önerebilirim.
4TB olsa bir ihtimal mantıklı olurdu.

NV2'ye o kadar vermeye gerek yok, G2 çok daha mantıklı.

PCI-Express 4 veya 3 olunca hız dışında far oluyor mu yani uymama gibi?

PCI-Express 4 veya 3 olunca hız dışında far oluyor mu yani uymama gibi?
Yok, geriye uyumludur PCIe slotları. Zaten ikisinin de hızı PCIe 3.0'ın verebileceği sınırın altında, yani problem olmaz.

@picl raknhocam başından beri uğraştınız aynı şekilde diğer herkeste sizin attığınız Kioxia'yı alacağım büyük bir ihtimalle çok teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı