Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.431 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 18 Mart 2021 #1 Herkese selamlar. İnternet pakedim 16Mbps Türk Telekom. Modemde başka cihaz yokken ve kabloludayken de aynı değerleri alıyorum. Müşteri hizmetlerini aradığımda sorun yok diyip geçiştiriyorlar. Ne yapmalıyım?
Herkese selamlar. İnternet pakedim 16Mbps Türk Telekom. Modemde başka cihaz yokken ve kabloludayken de aynı değerleri alıyorum. Müşteri hizmetlerini aradığımda sorun yok diyip geçiştiriyorlar. Ne yapmalıyım?
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.385 Çözümler 70 Yer Istanbul 18 Mart 2021 #2 Delka dedi: Müşteri hizmetlerini aradığımda sorun yok deyip geçiştiriyorlar. Genişletmek için tıkla... Adamların ahı gitmiş vahı kalmış, geçiştirmek için böyle diyorlar. Modem arayüzünden hat değerlerini atabilir misin? Artı 0 Eksi
Delka dedi: Müşteri hizmetlerini aradığımda sorun yok deyip geçiştiriyorlar. Genişletmek için tıkla... Adamların ahı gitmiş vahı kalmış, geçiştirmek için böyle diyorlar. Modem arayüzünden hat değerlerini atabilir misin?
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.913 Makaleler 21 Çözümler 30 18 Mart 2021 #3 Kablolu bir test yapar mısın? Artı 0 Eksi
KS KS Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.431 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 18 Mart 2021 #4 keremkarakaya dedi: Adamların ahı gitmiş vahı kalmış, geçiştirmek için böyle diyorlar. Modem arayüzünden hat değerlerini atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Bir tane daha test var onu da yapıyorum şimdi, hangisi doğru bilmiyorum. ErenAKKOC dedi: Kablolu bir test yapar mısın? Genişletmek için tıkla... Konuda yazdım... Artı 0 Eksi
keremkarakaya dedi: Adamların ahı gitmiş vahı kalmış, geçiştirmek için böyle diyorlar. Modem arayüzünden hat değerlerini atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Bir tane daha test var onu da yapıyorum şimdi, hangisi doğru bilmiyorum. ErenAKKOC dedi: Kablolu bir test yapar mısın? Genişletmek için tıkla... Konuda yazdım...
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.385 Çözümler 70 Yer Istanbul 18 Mart 2021 #5 Delka dedi: Eki Görüntüle 929362 Bir tane daha test var onu da yapıyorum şimdi, hangisi doğru bilmiyorum. Konuda yazdım... Genişletmek için tıkla... Hocam hat normal. 16.3MBPS hız alıyorsun. SNR marjında çok iyi limite bile dayanmamış. Sanırım ilk kez Türk Telekom haklı çıktı. Artı 0 Eksi
Delka dedi: Eki Görüntüle 929362 Bir tane daha test var onu da yapıyorum şimdi, hangisi doğru bilmiyorum. Konuda yazdım... Genişletmek için tıkla... Hocam hat normal. 16.3MBPS hız alıyorsun. SNR marjında çok iyi limite bile dayanmamış. Sanırım ilk kez Türk Telekom haklı çıktı.
KS KS Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.431 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 18 Mart 2021 #6 keremkarakaya dedi: Hocam hat normal. 16.3MBPS hız alıyorsun. SNR marjında çok iyi limite bile dayanmamış. Sanırım ilk kez Türk Telekom haklı çıktı. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
keremkarakaya dedi: Hocam hat normal. 16.3MBPS hız alıyorsun. SNR marjında çok iyi limite bile dayanmamış. Sanırım ilk kez Türk Telekom haklı çıktı. Genişletmek için tıkla...
İbrahim Güler Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 1.942 Çözümler 10 18 Mart 2021 #7 Satürasyon olabilir bölgede. Tüm bu hız testlerini yapıp kaydedin. Twitter üzerinde @ttdestek ve @krc_ysf hesaplarını etiketleyip paylaşım yapın. Size yardımcı olurlar. Delka dedi: Eki Görüntüle 929377 Genişletmek için tıkla... SNR düşük yoğunlukla beraber birleşince bu sorunlar normal hocam. Artı 0 Eksi
Satürasyon olabilir bölgede. Tüm bu hız testlerini yapıp kaydedin. Twitter üzerinde @ttdestek ve @krc_ysf hesaplarını etiketleyip paylaşım yapın. Size yardımcı olurlar. Delka dedi: Eki Görüntüle 929377 Genişletmek için tıkla... SNR düşük yoğunlukla beraber birleşince bu sorunlar normal hocam.
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.385 Çözümler 70 Yer Istanbul 18 Mart 2021 #8 Delka dedi: Eki Görüntüle 929377 Genişletmek için tıkla... Modemi açıp kapattıktan sonra hız testi yapın. Sonuç değişmezse arıza kaydı bırakın gelip baksınlar. Sanırım modem arızalı, hat değerlerin çok iyi. Artı 0 Eksi
Delka dedi: Eki Görüntüle 929377 Genişletmek için tıkla... Modemi açıp kapattıktan sonra hız testi yapın. Sonuç değişmezse arıza kaydı bırakın gelip baksınlar. Sanırım modem arızalı, hat değerlerin çok iyi.
KS KS Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.431 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 18 Mart 2021 #9 keremkarakaya dedi: Modemi açıp kapattıktan sonra hız testi yapın. Sonuç değişmezse arıza kaydı bırakın gelip baksınlar. Sanırım modem arızalı, hat değerlerin çok iyi. Genişletmek için tıkla... Arıza kaydı bıraktım 1 dakika sonra çözüldü, arıza kaydı kapandı diye SMS geldi sorun hala aynı. Modemi kapatıp açmam bir işe yaramadı. Artı 0 Eksi
keremkarakaya dedi: Modemi açıp kapattıktan sonra hız testi yapın. Sonuç değişmezse arıza kaydı bırakın gelip baksınlar. Sanırım modem arızalı, hat değerlerin çok iyi. Genişletmek için tıkla... Arıza kaydı bıraktım 1 dakika sonra çözüldü, arıza kaydı kapandı diye SMS geldi sorun hala aynı. Modemi kapatıp açmam bir işe yaramadı.
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.385 Çözümler 70 Yer Istanbul 18 Mart 2021 #10 Delka dedi: Arıza kaydı bıraktım 1 dakika sonra çözüldü, arıza kaydı kapandı diye SMS geldi sorun hala aynı. Modemi kapatıp açmam bir işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Türk Telekom Twitter destek hesabına bu yaşadıklarınızı tweet olarak yazın ve mesaj sonuna müşteri numaranızı ekleyin. Artı 0 Eksi
Delka dedi: Arıza kaydı bıraktım 1 dakika sonra çözüldü, arıza kaydı kapandı diye SMS geldi sorun hala aynı. Modemi kapatıp açmam bir işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Türk Telekom Twitter destek hesabına bu yaşadıklarınızı tweet olarak yazın ve mesaj sonuna müşteri numaranızı ekleyin.