Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.431 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 18 Mart 2021 #1 Herkese selamlar. İnternet pakedim 16Mbps Türk Telekom. Modemde başka cihaz yokken ve kabloludayken de aynı değerleri alıyorum. Müşteri hizmetlerini aradığımda sorun yok diyip geçiştiriyorlar. Ne yapmalıyım?
Herkese selamlar. İnternet pakedim 16Mbps Türk Telekom. Modemde başka cihaz yokken ve kabloludayken de aynı değerleri alıyorum. Müşteri hizmetlerini aradığımda sorun yok diyip geçiştiriyorlar. Ne yapmalıyım?
KS KS Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.431 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 18 Mart 2021 #11 keremkarakaya dedi: Türk Telekom Twitter destek hesabına bu yaşadıklarınızı tweet olarak yazın ve mesaj sonuna müşteri numaranızı ekleyin. Genişletmek için tıkla... Yazdım bakalım özelden telefonumu atmamı istediler attım, bekliyorum. İbrahim Güler dedi: Satürasyon olabilir bölgede. Tüm bu hız testlerini yapıp kaydedin. Twitter üzerinde @ttdestek ve @krc_ysf hesaplarını etiketleyip paylaşım yapın. Size yardımcı olurlar. SNR düşük yoğunlukla beraber birleşince bu sorunlar normal hocam. Genişletmek için tıkla... @İbrahim Güler SNR değerleri normal mi? Son düzenleme: 18 Mart 2021 Artı 0 Eksi
keremkarakaya dedi: Türk Telekom Twitter destek hesabına bu yaşadıklarınızı tweet olarak yazın ve mesaj sonuna müşteri numaranızı ekleyin. Genişletmek için tıkla... Yazdım bakalım özelden telefonumu atmamı istediler attım, bekliyorum. İbrahim Güler dedi: Satürasyon olabilir bölgede. Tüm bu hız testlerini yapıp kaydedin. Twitter üzerinde @ttdestek ve @krc_ysf hesaplarını etiketleyip paylaşım yapın. Size yardımcı olurlar. SNR düşük yoğunlukla beraber birleşince bu sorunlar normal hocam. Genişletmek için tıkla... @İbrahim Güler SNR değerleri normal mi?