1.6 dCi talisman alınır mı?

Kendi kararınız Egea F/P aracıdır ben kendim 1.3 Multijet kullanıyorum bana konfrolu geliyor kendi bileceğiniz iş.
Hocam konforlu gelebilir ama araç biraz dayanıksız özellikle tavan darbelerinde eğer kişi ben güvende olmak istiyorum derse kesinlikle insignia tercih etmeli düşüncenize saygı duyuyorum

Talismana uzun süre binmeyi düşünmüyoruz 2-3 yıla highline Passat'la değiştirmeyi düşünüyoruz. Ya da en iyisi 1.5 dCi Megane almak.

Hocam konforlu gelebilir ama araç biraz dayanıksız özellikle tavan darbelerinde eğer kişi ben güvende olmak istiyorum derse kesinlikle Insignia tercih etmeli düşüncenize saygı duyuyorum

Insignia çok yakıyor ama.

Talismana uzun süre binmeyi düşünmüyoruz 2-3 yıla highline Passat'la değiştirmeyi düşünüyoruz. Ya da en iyisi 1.5 dCi Megane almak.
Hocam talismana bulaşmayın megane 1.3Tcelerde iyi ama az yaksın diyorsanız 1.5Dci megane düşük kilometreli dolu bir araç alınabilir

Insignia hem çok yakıyor hem iç tasarımı güzel durmuyor. Bu fiyatlarda bir de 508'ler var. Önerir misiniz?

Insignia hem çok yakıyor hem iç tasarımı güzel durmuyor. Bu fiyatlarda bir de 508'ler var. Önerir misiniz?
On numara araç çok seçenek var siz baya Bi araştırın ama alacağınız arabayı sonra başınız ağrır hocam sakat iş

1 milyon TL seviyesindeki bir bütçede sorunsuz d segment araç bulamazsınız, 1.6 dci motor da kusursuz değildir. Birkaç kronik sorunu var. 1.5 dci touch paket Talisman dışında da sorunsuz bu bütçede Talisman bulamazsınız.

Talisman, aynı bir önceki nesli olan Latitude gibi piyasada tutunamayan bir model oldu maalesef. 1.6 dCi motorlu versiyonlarının sorunlu olduğunu hatırlıyorum ama detaylara hakim değilim. Alınacaksa mutlaka detaylı araştırma yapılmalı.

Hocam 2-3 seneye değiştirmeyi düşünüyorsanız Civic ya da Corolla alın piyasanın cumhuriyet altını değerini en iyi koruyan arabalardır. Gelelim konuya 1.6 dCi motor kronik problemli diye duydum belki premium araba yapıyorlar diye bir kısmını düzeltmişlerdir ama kökünde çok iyi bir motor değil 1.3 TCe'ya da 1.5 dCi notorlusunu tercih etmenizi tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…