Hocam konforlu gelebilir ama araç biraz dayanıksız özellikle tavan darbelerinde eğer kişi ben güvende olmak istiyorum derse kesinlikle insignia tercih etmeli düşüncenize saygı duyuyorum
Hocam konforlu gelebilir ama araç biraz dayanıksız özellikle tavan darbelerinde eğer kişi ben güvende olmak istiyorum derse kesinlikle Insignia tercih etmeli düşüncenize saygı duyuyorum
1 milyon TL seviyesindeki bir bütçede sorunsuz d segment araç bulamazsınız, 1.6 dci motor da kusursuz değildir. Birkaç kronik sorunu var. 1.5 dci touch paket Talisman dışında da sorunsuz bu bütçede Talisman bulamazsınız.
Talisman, aynı bir önceki nesli olan Latitude gibi piyasada tutunamayan bir model oldu maalesef. 1.6 dCi motorlu versiyonlarının sorunlu olduğunu hatırlıyorum ama detaylara hakim değilim. Alınacaksa mutlaka detaylı araştırma yapılmalı.
Hocam 2-3 seneye değiştirmeyi düşünüyorsanız Civic ya da Corolla alın piyasanın cumhuriyet altını değerini en iyi koruyan arabalardır. Gelelim konuya 1.6 dCi motor kronik problemli diye duydum belki premium araba yapıyorlar diye bir kısmını düzeltmişlerdir ama kökünde çok iyi bir motor değil 1.3 TCe'ya da 1.5 dCi notorlusunu tercih etmenizi tavsiye ederim.