1.6 Egea Comfort alınır mı?

Egea arabalar zar zor tırmanıyor. Teneke diyebileceğimiz bir araç. Zaten Fiat'ın kendisi güvenilirlik konusunda şüpheli.
Hocam geçen haftadan beri en az 5 konu açtım araba konusunda, bütçeyi düşürdüm biraz şimdi. 550 ve altın araç almam lazım. Clio iyiydi bakıldığında kapora verdim eksper yaptım ama 20 bin lira masrafı var, yıpranmış da araba biraz, farının teki sönük, kliması güçlü değil, enjektör değişecek, yağ mı toplamış bir şry olmuş, kayış değişecek, lastik balata cart curt derken tüm moral bozuldu benim. Toplasan en az 50 bin lira masrafı var. Yani bilmiyorum çaresiz kaldım.

Komple boyalı falan mı bu? Ya da kmsi ile oynanmış olabilir mi ucuz duruyor fiyatı.
Bilmiyorum, boya olarak 4 parça boyası var. Bana da ucuz geldi emsallerine göre.

Hocam geçen haftadan beri en az 5 konu açtım araba konusunda, bütçeyi düşürdüm biraz şimdi. 550 ve altın araç almam lazım. Clio iyiydi bakıldığında kapora verdim eksper yaptım ama 20 bin lira masrafı var, yıpranmış da araba biraz, farının teki sönük, kliması güçlü değil, enjektör değişecek, yağ mı toplamış bir şry olmuş, kayış değişecek, lastik balata cart curt derken tüm moral bozuldu benim. Toplasan en az 50 bin lira masrafı var. Yani bilmiyorum çaresiz kaldım.

Bilmiyorum, boya olarak 4 parça boyası var. Bana da ucuz geldi emsallerine göre.
Toyota ve Honda baktın mı hiç? Ford Focus da var o fiyata. Polo da bulunabilir. Egea'ya göre çok daha güzel arabalar. İstanbul'da taksilerin yarısı Egea kullanıyor. Egea'nın kalitesini taksilerden anlayabilirsin. İlla bir yerinde göçük falan oluyor. Fiat'tan uzak durarım her zaman.

Toyota ve Honda baktın mı hiç? Ford Focus da var o fiyata. Polo da bulunabilir. Egea'ya göre çok daha güzel arabalar. İstanbul'da taksilerin yarısı Egea kullanıyor. Egea'nın kalitesini taksilerden anlayabilirsin. İlla bir yerinde göçük falan oluyor. Fiat'tan uzak durarım her zaman.
Hocam model olarak verirseniz bakayım, polo 1.2 tdi falan var. Bilmiyorum ustası ve parçası var mı.

Egea arabalar zar zor tırmanıyor. Teneke diyebileceğimiz bir araç. Zaten Fiat'ın kendisi güvenilirlik konusunda şüpheli.

Güvenlik konusunda size katılıyorum ben de bir Egea kullanıcısı olarak açıkçası güvenlikten her zaman şüpheliyim. Renault grubu başlangıç seviyesi modellerden daha iyi bir kalite olsa bile sonuçta güvenlik her zaman daha önemli.
Motor konusunda size katılmıyorum. Tecrübeniz olmadığı belli. Egea'nın 1.3 Mjet, 1.6 Mjet ve 1.6 Etork motorlarında herhangi bir sorun yoktur. Tahminimce yorumladığınız motor 1.4 Fire; evet bu motor dediğiniz gibi ama diğer motorlarını tecrübe etmeden yorum yapmanız doğru değil.

Sorduğum araç şu: https://shbd.io/s/qoXPcRhi
Bir Clio alacaktım ancak bir önceki konumda yazdığım gibi aracın 20 bin lira ortalama masrafı var ve muayene sıkıntısı var. Bundan dolayı bu aracı inceliyorum şu an.

Şanzıman kontrollerini iyi bir yerde yaptırdıktan sonra alınabilecek bir araç. Donanım konusunda biraz zayıf ama fiyatına göre açıkçası mantıklı.
Dediğim gibi sağlam bir şanzıman kontrolü gerekiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı