Hava filtresi, yazılım, yakıt katkısı koyabilirsin ethanol vs. daha hafif jant takımı bulabilirsin. Downpipe vs. maksimum 30 beygir olur.
Hocam araç atmosferik motorlu olduğu için en fazla açık hava filtresi takıp son-orta susturucu iptal edebilirsiniz, yani yapması basit şeyleri söyledim. Fazlasını Türkiye’de yapmak yerine araba değiştirdiğinizde daha fazla kâr ediyorsunuzAraç 1.6 benzinli standart 102 HP ama yürümüyor. Gençliğin de vermiş olduğu hevesle birkaç şeyler yapmak istiyorum. Yazılım ile maksimum 10 beygir artıyor ve etkisi olmuyor desem yeridir. 0-100 bir gün gibi sürüyor. Benim hedefim 130-150 beygir arası bir güç elde edebilirsem çok iyi olur. Araca ne yapabilirim?
Tek başına kullanmaktan bahsetmemiştim ki. Ayrıca katkı olarak kullanılıyor performans için araçlarda. Yine de araştırabilir.Ethanol tek başına kullanımda araca zarar verebilir.
Tek başına kullanmaktan bahsetmemiştim ki. Ayrıca katkı olarak kullanılıyor performans için araçlarda. Yine de araştırabilir.
Araç eski model yapılacak pek bir şey yok. Aile aracı diyorsun yazılım harici diğer yapacağın şeyler aile aracı için abartıya kaçar. Ya tatlı tatlı bineceksin ya da model değiştireceksin.
Audi R8 bujileri takabilirsin performans arttırmaz motor rahatlar.
Dizel arabada buji değiştireni ilk defa görüyorum ya dizel motorda olmaz buji.
Bobin demek istedi galiba emin olamadim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.