1.6 Steam sunucuları tüm sunucuları mı gösteriyor?

Ronaldo12344

Hectopat
Daha fazla  
Beyler Steam'deki sunucular tüm sunucuları mı gösteriyor? Örneğin oyunsunucumdaki tüm serverlar steamdekinde de gözüküyor mu yoksa ikisi ayrı şey mi? Bir de Steam'deki karakterler hiç güzel değil oyunsunucumdakiler daha güzel Steam'den oynarken düzeltemiyor muyum bunları? (biraz saçma sorular sormuş olabilirim. Kusura bakmayın bunlar hakkında bir şey bilmiyorum çok fazla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam'deki karakterler hiç güzel değil, Oyunsunucum'dakiler daha güzel.
Bu nasıl bir cümledir arkadaş? Steam ile diğer versiyonlar arasında karakterlerde bir fark yok. Söylediğin sunucuda karakter skini kullanılıyorsa ayrı konu. Diğer sorunu ise yine anlamadım. Steam'de de sunucuları görebilirsin, bir problem olmuyor.

Arkadaşın sorduğu şey oyundaki sunucu listesi nereden çekiliyor. Ben de merak ediyorum bunu.

Nasıl karakter arasında fark yok? Var. Hiçbir tanesi aynı değil örneğin Steam'deki farklı, diğer sunuculardaki farklı. Ayrıca skinlerden bahsetmedim. Alta fotoları koyacağım. (Soldaki steamdeki)

Dosya Ekleri

• D974B304-8E7D-4DFF-9014-D49D195E64EE.png
    697,4 KB · Görüntüleme: 50
  • 4BA18426-F5DA-45B4-8AA0-015BC13B54C1.png
    808,5 KB · Görüntüleme: 35
Nasıl karakter arasında fark yok? Var. Hiçbir tanesi aynı değil örneğin Steam'deki farklı, diğer sunuculardaki farklı. Ayrıca skinlerden bahsetmedim. Alta fotoları koyacağım. (Soldaki steamdeki)
Bu soldaki Steam'de HD modeller varsa aktif edilince olur. Devre dışı bırakırsanız sağdaki gibi olacaktır. CS gibi motoru olan Valve oyunlarının birçoğunda ayarlardan düzeltebilirsiniz. Esas sorunuza gelelim. İkisi ayrı şeyler değil. Steam'i olan adam Oyunyöneticisi sunucularına da girebilir CSDurağı sunucularına da girebilir. Warzone sunucularına da girilebiliyor Steam sürümü ile.
Steam versiyonundaki modellerden biri Pala'ya çok benziyormuş bu arada.

Kanka çok çok sağ ol vallahi şu karakter olayı benim için çok önemliydi. <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…