1.600TL'ye 144Hz 1ms Curved monitör önerisi

Bir de bir şeyi merak ettim. Bu fiyatta ve bu özelliklere sahip bir monitör önerecek olsan bunu mu, yoksa başka bir monitörü mü önerirdin?
Renk olarak daha iyisini öneremem. Bu fiyata önereceklerim yanından dahi geçemez renk kalitesi olarak.

Hız/Ghosting olarak daha başarılı olup renkleri de belki bunun kadar iyi olmasa da fena olmayan ASUS VP249QGR var, ama 1550TL idi en son.

Renk olarak daha iyisini öneremem. Bu fiyata önereceklerim yanından dahi geçemez renk kalitesi olarak.

Hız/Ghosting olarak daha başarılı olup renkleri de belki bunun kadar iyi olmasa da fena olmayan ASUS VP249QGR var, ama 1550TL idi en son.
Tamam dostum çok teşekkür ederim. İçim rahat şekilde uzun süre kullanabileceğimi düşünüyorum. Yorumların için çok sağ ol. Sayende ne idüğü belirsiz markalardan vazgeçtim. Güzel açıklamaların için ayrıca teşekkür ederim. İyi günler dilerim 😊

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı