1.68 boy daha uzar mı?

enes52baki

Hectopat
Arkadaşlar boyum 1.68 yaş 17.5 oldu, annem 1.60 babam 1.65 yani keşke 1.70 geçsem güzel olurdu. Erkek için kısa bir boy bazen takıntı oluyor düşünceniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar boyum 1.68 yaş 17.5 oldu, annem 1.60 babam 1.65 yani keşke 1.70 geçsem güzel olurdu. Erkek için kısa bir boy bazen takıntı oluyor düşünceniz nedir?
Takma, uzarsan uzarsın, sen içini doldur içini.

Muhtemelen uzayacaksın ama bir mucize bekleme ve kendi boyunu da söylemesi kolay ama çok takma bu hayatta saygın olmak her şeyden daha önemli bir amacının hedefinin olması. Çünkü seni en çekici yapacak şey başarıdır.

Kanka bende de takıntı var ve bunun sebebi tamamen popüler kültürden kaynaklı neymiş erkek dediğin 180 olacakmış 190 altı kendine erkek demesin falan filan saçma sapan şeyler benim boyum 174civarı bir şey 16 yaşıma gireceğim eylül ayında 13 yaşında 160 14 yaşında 166 15 yaşında 170 şu anda da 174 takma kafana diyemem dediğim zaman geçmeyecek çünkü biliyorum bende yaşıyorum aynı durumu sana tavsiyem hastaneye git kanka kemik yaşına baktır kan testi ver eksik vitamin olabilir benim vardı şu an o takviyeleri kullanıyorum kemik yaşınada baktır ona göre yorum yapabilirim yaşına oranla geride de gidebilir geride gitmesi boyunun daha fazla uzayacağı anlamına geliyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı