1.7.2 ile 1.20.2 birlikte oynayabilir mi?

mirsqdm

Picopat
Makaleler
4
Yer
Bolu Merkez/Bolu
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
🖥️ İşlemci: Intel Core 2 Duo T6600
  (2 çekirdek, 2.2 GHz hızında – ama ruhu 5 GHz gibi çalışıyor 😎)
💾 RAM: 2GB DDR2, 640 MHz
  (Görevlerini sadakatle yerine getiren eski bir shinobi gibi)
💡 Depolama: HS-SSD-C100-120G
  (Hızlı, sessiz ve sadık bir ninja – kodlarımı ışık hızında çalıştırıyor)
🎮 Ekran Kartı: Mobile Intel 965 Express
  (128MB paylaşımlı bellek – az ama öz! Terminalde ustayım zaten 👨‍💻)
Meslek
Öğrenci,Hokage,Sensei
Merhaba sorum saçma olacak ama 1.7.2 ile 1.20.2 birlikte oynayabilir mi? Cunku benim bilgisayarim eski ve 1.7.2 oynuyorum ve arkadasimla oynamak istiyorum, olursa yazabilir misiniz?

Merhaba sorum saçma olacak ama 1.7.2 ile 1.20.2 birlikte oynayabilir mi? Cunku benim bilgisayarim eski ve 1.7.2 oynuyorum ve arkadasimla oynamak istiyorum, olursa yazabilir misiniz?

Hocam 1.7.2 sürümünde sunucu açarsanız ancak öyle olur. Öbür türlü sürümünüzden yüksek bir sunucuya giremezsiniz.

Minecraft galiba. Oynayamazsiniz ama şu mod sayesinde grafik hiç değişmeden droplu 10fps oynarken 60fps almaya başladım kesinlikle öneririm.

Arkadaş hypixel demiş evet bir diğer yolu öyle sunuculara girmek.

Hocam 1.7.2 sürümünde sunucu açarsanız ancak öyle olur. Öbür türlü sürümünüzden yüksek bir sunucuya giremezsiniz.

Nasıl olur benim fazla bilgim yok da.

Minecraft galiba. Oynayamazsiniz ama şu mod sayesinde grafik hiç değişmeden droplu 10FPS oynarken 60FPS almaya başladım kesinlikle öneririm.

Arkadaş Hypixel demiş evet bir diğer yolu öyle sunuculara girmek.

Hocam ekran karti i-GPU ve 64 MB VRAM olur mu 1.16

Hangi ekran kartı ben çok anlamam.
Ama 920m ekran kartı ve 730m ekran kartlarında denedim güzel çalışıyordu. Hatta 1.20 denemiştim galiba 10fps'ten 60 almıştım.

Hocam Aternos vb. yerlerden kendi özel sunucunuzu açabiliyorsunuz. Sitesine gidip hesap oluşturup uygun sürümü seçip sunucu açabilirsiniz. Korsan oynuyorsanız korsan(orijinal olmayan) seçeneğini aktif etmeniz gerekir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı