- Makaleler
- 2
Neyi kullanmıyorum kankam yalan mı söyleyeceğim gidiyor aynısı var?
300 mAh ile 125 Hz kullansan anca gider.
Neyi kullanmıyorum kankam yalan mı söyleyeceğim gidiyor aynısı var?
Biraz pençe tutuşu anımsatıyor gibi. Normalde https://www.hepsiburada.com/razer-d...ming-mouse-rz01-02540100-r3m1-pm-HB00000JFY3C kullanıyorum.
300 mAh ile 125 Hz kullansan anca gider.
1K da kullanıyorum.
forum.donanimarsivi.com
Fingertip Grip'miş. Daha yeni öğrendim
Fingertip grip'miş. Daha yeni öğrendim![]()
Yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum. Hiç zorlanmadım desem yeridir. Bütün oyunları da rahatça oynattı. Artık orta tuşu çalışmıyor ve kablolu olması rahatsız ediyor. Yurtta kaldığım için masa alanım sınırlı. Kablosuza geçmeyi düşünüyorum.Hocam o ergo mouse ile fingertip kullanman da iyiymiş, zorlamıyor mu?
Fingertip Grip'miş. Daha yeni öğrendim![]()
Yardımın için çok teşekkür ederim. Ekstra bir sorum daha olacaktı. Gerçekten Logitech G305 parasına değer mi? Nedense aklım biraz onda kaldı.Bütçen çıkarsa Parolapara ile 1800 TL,
![]()
Darmoshark M3S Max Wireless Mouse
Önemli Not: Ürünün kutusundan 1000Hz Dongle çıkmaktadır. Ürünü 8000Hz polling rate ile kullanmak için Darmoshark 4K/8K Dongle gereklidir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla...wraithesports.com
Çıkmazsa,
![]()
VXE R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...wraithesports.com
Düz R1 veya R1 SE + tercih edebilirsin. İkisi arasında sensör farkı var ama kağıt üstünde bunlar, oynarken hissetmeyeceğin şeyler. SE + batarya olarak çok uzun gidiyor 1-2 hafta arası diye biliyorum. Ben SE + tercih ederdim. Parolapara ile 400 TL indirim alabilirsin.
Bu arada eğer fingertip haricinde palm tutuyorsan M3 Pro Max al bütçen artar ise, claw tutuyorsan m3s Max.
Yardımın için çok teşekkür ederim. Ekstra bir sorum daha olacaktı. Gerçekten Logitech G305 parasına değer mi? Nedense aklım biraz onda kaldı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.