1.700 TL'ye mouse önerisi

Bütçe
1700
1746221985836.png

1K da kullanıyorum.

Günde 1-2 saat mi kullanıyorsun? Bence hiç tartışmayalım:

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam o ergo mouse ile fingertip kullanman da iyiymiş, zorlamıyor mu?
Yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum. Hiç zorlanmadım desem yeridir. Bütün oyunları da rahatça oynattı. Artık orta tuşu çalışmıyor ve kablolu olması rahatsız ediyor. Yurtta kaldığım için masa alanım sınırlı. Kablosuza geçmeyi düşünüyorum.

Fingertip Grip'miş. Daha yeni öğrendim :)

Bütçen çıkarsa Parolapara ile 1800 TL,

Çıkmazsa,

Düz R1 veya R1 SE + tercih edebilirsin. İkisi arasında sensör farkı var ama kağıt üstünde bunlar, oynarken hissetmeyeceğin şeyler. SE + batarya olarak çok uzun gidiyor 1-2 hafta arası diye biliyorum. Ben SE + tercih ederdim. Parolapara ile 400 TL indirim alabilirsin.

Bu arada eğer fingertip haricinde palm tutuyorsan M3 Pro Max al bütçen artar ise, claw tutuyorsan m3s Max.

Bütçen çıkarsa Parolapara ile 1800 TL,

Çıkmazsa,

Düz R1 veya R1 SE + tercih edebilirsin. İkisi arasında sensör farkı var ama kağıt üstünde bunlar, oynarken hissetmeyeceğin şeyler. SE + batarya olarak çok uzun gidiyor 1-2 hafta arası diye biliyorum. Ben SE + tercih ederdim. Parolapara ile 400 TL indirim alabilirsin.

Bu arada eğer fingertip haricinde palm tutuyorsan M3 Pro Max al bütçen artar ise, claw tutuyorsan m3s Max.
Yardımın için çok teşekkür ederim. Ekstra bir sorum daha olacaktı. Gerçekten Logitech G305 parasına değer mi? Nedense aklım biraz onda kaldı.

Yardımın için çok teşekkür ederim. Ekstra bir sorum daha olacaktı. Gerçekten Logitech G305 parasına değer mi? Nedense aklım biraz onda kaldı.

Hayır beş para etmez. Pilli bir kere zaten. Sensör ve mcu bilgim yok ama bu fiyata daha iyileri varken para verilmez. Logoya para ödüyorsunuz.

Onun yerine tercih edilir mesela.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı