1.73, 53 kilo birisi nasıl kilo alabilir?

sametbzkt

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Ben gerçekten çok zayıf biriyim. Boyum 1.78 ve sadece 53 kiloyum. Gerçekten kilo almak istiyorum ve daha öncelerde spor salonuna falan gitmiştim ama metabolizmam çok hızlı olduğundan çok geç gelişiyordum. Şu an da YKS öğrencisi olduğumdan spora gidemem. Her gece yatmadan 1 paket makarna yersem ve gün içinde de normal düzeyde yemek yersem kilo alabilir miyim? Yetmezse bir de gainer karbonhidrat tozu alırım. Gün içinde evde kendimce biraz sporda yapabilirim. Böyle yapsam kilo alabilir miyim ve ek olarak öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bir obezim ve sana tavsiyem şu an bu konuyu açıp insanlardan mesaj önerisi almaya çalışacağına yapman gerekeni hemen anlatıp dediklerime hemen başlamanı istiyorum birader öncelikle mağbadını yormayacaksın ekmek almaya bile gitmeyeceksin yemek mi yiyorsun bilgisayar başına geç ye sevdiğin oyunları oyna vakit kaybet tuvalete gitme sindirim sisteminin içinden geç ve çok yemek ye ekmeği çok tüket bu kadar hadi kolay gelsin sana bende zayıflama yolu arıyorum sende bana onu öğret :D

Bu arada eklemeyi unuttum eğer yatmadan önce yemek yersen çok hızlı kilo alırsın ama sakın sabah kalktığında su içme sindirim sistemini hızlandırır emeklerin çöp olur.

@Melih0192 nasıl taktik ama bence mıkkemmel :D

Son düzenleme:
Ben bir obezim ve sana tavsiyem şu an bu konuyu açıp insanlardan mesaj önerisi almaya çalışacağına yapman gerekeni hemen anlatıp dediklerime hemen başlamanı istiyorum birader öncelikle mağbadını yormayacaksın ekmek almaya bile gitmeyeceksin yemek mi yiyorsun bilgisayar başına geç ye sevdiğin oyunları oyna vakit kaybet tuvalete gitme sindirim sisteminin içinden geç ve çok yemek ye ekmeği çok tüket bu kadar hadi kolay gelsin sana bende zayıflama yolu arıyorum sende bana onu öğret :D

Bu arada eklemeyi unuttum eğer yatmadan önce yemek yersen çok hızlı kilo alırsın ama sakın sabah kalktığında su içme sindirim sistemini hızlandırır emeklerin çöp olur.

@Melih0192 nasıl taktik ama bence mıkkemmel :D
Yarın başlayacam bol yemeye, taktikler için teşekkürler herkese. Aslında metabolizmam biraz hızlı onu düşürebilsem işim kolay. Zayıflamaya gelince bana ne dediysen tersini yapacan :). Öğün azaltıp bol su içeceksin ve her gün kalori yakmak için spor yapacaksın. Ayrıca akşamları yemek, tatlı vs. yemeyeceksin, yemek yedikten sonra da spor yapacaksın. Sen benden daha iyi biliyorsundur zaten bunları :) Bide taktik güzel ama tuvalet olayını anlamadım.

Yarın başlayacağım bol yemeye, taktikler için teşekkürler herkese. Aslında metabolizmam biraz hızlı onu düşürebilsem işim kolay. Zayıflamaya gelince bana ne dediysen tersini yapacaksın :). Öğün azaltıp bol su içeceksin ve her gün kalori yakmak için spor yapacaksın. Ayrıca akşamları yemek, tatlı vs. yemeyeceksin, yemek yedikten sonra da spor yapacaksın. Sen benden daha iyi biliyorsundur zaten bunları :) bir de taktik güzel ama tuvalet olayını anlamadım.

Sindirim sistemini yavaşlatmak istiyorsan yemek yerken en sevdiğin vakitin en hızlı geçeceği oyunu oyna ki tuvaletinin geldiğini anlamayasın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı