1.75 - 68 kilo birisi bulk dönemine girmeli mi?

Iennys

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX 960 İ5 3330 12 GB Ram
Diyetim bitti, bitmek üzere. Boyum 175 kilom 68. bileklerim fazlasıyla inceldi ve moralimi bozuyor. Bulka girmem mi gerekiyor, yardımcı olur musunuz?

Bileğinin el ile birleşme kısmından bahsediyorsan orası kemik olduğu için büyütemezsin.

Bence boyuna bakarsak bulka girip 10-12 kilo almalı ve sonunda ise definasyona girmelisin. Yaza kadar zor ama yapılabilir.

Bileğinin el ile birleşme kısmından bahsediyorsan orası kemik olduğu için büyütemezsin.

Bence boyuna bakarsak bulka girip 10-12 kilo almalı ve sonunda ise definasyona girmelisin. Yaza kadar zor ama yapılabilir.
16 yaşındayım yazmayı unuttum, bilekten kastım alt kol oluyor sanırım orası çok inceldi. 10-12 kilo alırsam obez olmam mı sizce?

16 yaşındayım yazmayı unuttum, bilekten kastım alt kol oluyor sanırım orası çok inceldi. 10-12 kilo alırsam obez olmam mı sizce?
Spor ile birlikte temiz beslenirsen biraz yağlanırsın fakat obez olmazsın. Zaten definasyon da yaparsın. Ben 16 yaşındayım 175 boy ve 85 kilo civarıyım obez değilim.

Spor ile birlikte temiz beslenirsen biraz yağlanırsın fakat obez olmazsın. Zaten definasyon da yaparsın. Ben 16 yaşındayım 175 boy ve 85 kilo civarıyım obez değilim.
Beslenme listesi var mı?

Boyuna göre kilon az. Vücut geliştirme ile uğraşan birisi normal Beden Kitle Endeksi içerisinde olursa çelimsiz gözükür. Benim boyum 185. Örneğin spor ile uğraşmıyorken 80 kilo bana idealken, sporla uğraştığımda 88 kilo ideal oluyor çünkü kas kütlesi alacaksın ve aldığın kilonun hepsi yağ olmayacak. Örneğin 10 kilo alacaksın ve bunun belki de 2-3 kilosu kas kütlesi olacak. Benim tavsiyem günlük 120-130 gram protein alarak aynı zamanda normalinden +500 kalori fazlası oluştur. Hem kas hem yağ kütlesi kazanacaksın ve vücudun daha iyi gözükecek. Belli bir yapıya ulaştıktan sonra dilersen definasyona girersin fakat ben definasyonu tavsiye etmiyorum. Sixpack takıntın yoksa vücut öteki türlü daha derli toplu duruyor.

şuanda vücudum hala yağlı aslında bulk döneminde daha çok yağlı olmaktan korkuyorum

Son düzenleme:
Yağ oranına bağlı, hala löp löp yağların varsa bulk önermem. %15 falansa girebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…