1.75 milyon TL'ye aile için ve sağlam araç önerisi

emre9981

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, maksimum 1.750.000 TL fiyatında, hem aileye hem gence gidecek, hem de bir sorunu çıktı mı kredi çektirmeyecek sağlam, konforlu araç önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, maksimum 1.750.000 TL fiyatında, hem aileye hem gence gidecek, hem de bir sorunu çıktı mı kredi çektirmeyecek sağlam, konforlu araç önerir misiniz?
Skoda Kamiq Elite 1.0 TSI kullanıyoruz biz memnunuz açıkçası. Fiyatı da o civarlarda olması lazım.

Sağlam diyorsanız japona yönelmeniz en iyisi. 1.0 TSI motorlar çok eleştiriliyor, Honda Civic bakabilirsiniz 1 - 2 yaşında düşük kilometreli. Sağlamlık konusunda hem çok iyi, konfor olarakta Alman kadar olmasa da sizi üzmez.

Şehirlerarası yolculuk çok yapmıyorsanız, Corolla hybrit passion olabilir.( hem yakıt derdiniz olmaz, hem bakım masrafınız olmaz.)
Yine çok şehirlerarası yolculuk yoksa Tesla modey y standart range olabilir.( hem iç yaşam alanı geniş, hem teknolojik, hem de yakıt masrafı düşük ve bakım masrafı yok gibi bir şey.)
Eğer ben uzun yol çok yapıyorum diyorsanız golf, Passat, Passat variant, SuperB veya 508 GT olabilir. Bu araçlar uzun yolda nispeten daha az yakan araçlar.
100 bin km altı A3 s line bulunabilir.( yakıt konusunda bilmiyorum.)
Çok kalabalık değilseniz 2024 2025 Toyota chr hybrit olabilir.(yine uzun yol çok yapılmıyorsa, yakıt konusunda ve bakım konusunda bayağı cimridir.)

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı