1.77 Boya Ghost Tacana 7 29 Jant Bisiklet Almak

27,5 artık standartlarda ve bu sayede 29'luk için pek ihtiyaç yok, tabi bu benim düşüncem. 26 ya da 27,5 alman senin için en iyisi olacaktır.
peki 29 alırsam bir sıkıntı çıkarırmı çünkü ileriye dönük bir bisiklet sonuçta 3.500 veriyorsun yani ilerdede kullanırım diye düşünüyorum o yüzden large 29 jant alsam şuan sıkıntı çıkarırmı
 
1.77 boyun varsa medium kullanırsın. Large ve üstüne üstük 29'luk bir bisiklet almak ileriye dönük değil gereksiz bir alım olur. Ayrıca senin bilebileceğin bir şey ama alacağın bisiklete vereceğin 3500 TL gibi bir miktar ödemek mantıklı değil. Giant, Specialized, Trek, Scott, Canyon, Cannondale vs gibi daha iyi markalara bakmalısın. Hem komponent hem kadro kalitesi olarak sana daha iyi seçenekler sunuyor olacaklar bu fiyat için.
 
@Bulut Uzer zaten konuya açıklık getirmiş boyuna uygun bir kadro kullanmazsan bisikletten alacağın verim gerçekten şaşırtıcı derecede düşüyor. Uygun sele yüksekliği gidonun yüksekliği alçaklığı kişinin sürüşünü etkileyen şeyler 1.77 boyla large kadro 29er bir bisiklet almak seni sadece bisikletten soğutur diye düşünüyorum. Ayrıca 3.500 liraya gerçekten çok çok daha güzel bisikletler ve komponentler alabilirsin.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı