1.8 motor Tofaş olur mu?

Podiv

Megapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Amd Ryzen 5 5500 3.60Ghz

Anakart: Asus Prime B550M-K 4800mhz OC

Ram: NeoForza 16GB (2x8gb) 3200mhz ram bellek

Grafik Kartı: Sapphire Nitro Amd Radeon RX560 4GB Ddr5

Disk:
1. Apacer As340 Panther 480gb sata 3.0 SSD
2. SanDisk 480gb sata 3.0 SSD

Güç Kaynağı: Aercool VX Plus AE-VXP400 400 Watt Psu

Kasa: Dark X-Force ATX kasa

İşlemci Soğutucusu: Snowman T6 Ultra
Meslek
Teknisyen
Tofaş almayı düşünüyorum az önce bir ilana baktım adama da sordum motor 1.8 yapıldı diyor. Nasıl 1.8 yaptın dedim, yeniledik başka işlem yok diyor. Fiyatı da şu anki piyasadan %30 daha uygun. Şüphelendim güvenemedim sorayım dedim. 1.8 motor nasıl yaptı bu adam?

Şu forumda bu olayın muhabbeti dönmüş:

Tofaş yerine bütçenin elverdiği daha güvenilir araçlara yönelmek mantıklı olur. Daha bu sabah ortadan ikiye ayrılan bir Tofaş haberi görmüştüm.

Haberlere Tofaş ikiye ayrıldı yazdım, son 24 saatte bir tane Ankara'da, bir tane de Kayseri'de haber çıktı düşünü yani.

Tofaş almayı düşünüyorum az önce bir ilana baktım adama da sordum motor 1.8 yapıldı diyor. Nasıl 1.8 yaptın dedim, yeniledik başka işlem yok diyor. Fiyatı da şu anki piyasadan %30 daha uygun. Şüphelendim güvenemedim sorayım dedim. 1.8 motor nasıl yaptı bu adam?
Motor zamanla aşınınca piston silindir içinde küçük kalıyor. Bunu tolere etmek için ise silindiri daha da genişletip içine bir büyük boy piston atılıyor. Bu sayede motorun hacmi de artıyor. Lakin olur da siz motor yerseniz daha bir sonraki rektifiyeyi kaçırmıştır bu motor, gömlek çakılması gerekir.

Stroke, krank ve pistona modifiye yapılmasıyla veya swap yapılmasıyla gerçekleşmiş olabilir. Orijinalde 1.6 motorsa yüzde 30'dan fazla motor hacmi artmadığı için muhtemelen bir sorun yaratmaz muayenede vesaire. Swap yapılıp ruhsata işlendiyse yine bir sorun olmaz. Ama ne işlem yapıldıysa yapılsın titiz bir şekilde yapıldığından emin olmadan böyle araçlara bulaşmanızı önermem.

Canımı düşünmüyorum arkadaşlar. Zaten hızlı kullanmam. Ayrıca bütçem buna yetiyor. Biraz da zevkli araç olduğu için istiyorum. 1.8 aracı tekrar düşündüm. Fiyatının da ucuz olması sebebiyle şüphelendim açıkçası ve o araçtan vazgeçtim. Tavsiyeleriniz için sağolun ama Tofaş alacağım kafama koydum bir kere.

Stroke, krank ve pistona modifiye yapılmasıyla veya swap yapılmasıyla gerçekleşmiş olabilir. Orijinalde 1.6 motorsa yüzde 30'dan fazla motor hacmi artmadığı için muhtemelen bir sorun yaratmaz muayenede vesaire. Swap yapılıp ruhsata işlendiyse yine bir sorun olmaz. Ama ne işlem yapıldıysa yapılsın titiz bir şekilde yapıldığından emin olmadan böyle araçlara bulaşmanızı önermem.
Çok uç noktalarda düşünüyorsunuz. Bu motor projeden dolayı hacimlense piyasanın %30 altına verilmez zaten. Rektifiyeden dolayı büyük piston atılınca hacim artmıştır.

Canımı düşünmüyorum arkadaşlar. Zaten hızlı kullanmam. Ayrıca bütçem buna yetiyor. Biraz da zevkli araç olduğu için istiyorum. 1.8 aracı tekrar düşündüm. Fiyatının da ucuz olması sebebiyle şüphelendim açıkçası ve o araçtan vazgeçtim. Tavsiyeleriniz için sağ olun ama Tofaş alacağım kafama koydum bir kere.

Madem kafanıza koydunuz yapacak bir şey yok sizin kararınız. Ankara'da arıyorsanız benim bir arkadaşım Tofaş'ını satacaktı. İlana koymadan bir sorarım isterseniz.

Madem kafanıza koydunuz yapacak bir şey yok sizin kararınız. Ankara'da arıyorsanız benim bir arkadaşım Tofaş'ını satacaktı. İlana koymadan bir sorarım isterseniz.
İyi olur. Burdan gmail veririm ordan iletişime geçeriz siz sorun fiyatı ne istiyormuş öncelik olarak

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı