1.800 TL sistem

Artık 1920x1080 bilemedin ona yakın bir VGA ekran alırsın 2000 olur.
Kasa hakkında baktım da pek kötü yorum yok güç kaynağı 500w bence yeter.
He birde GTX950 alma aynı sayılırlar ama yeni olan her zaman daha iyidir bence, zaten EVGA GTX950 ile aynı fiyat.
500 GB ne diyeceksin ama yetiyor koyduğum Seagate de gayet sağlam 6 senedir kullanıyorum.

Dosya Ekleri

• capture image.png
    capture image.png
    81,3 KB · Görüntüleme: 115
Artık 1920x1080 bilemedin ona yakın bir VGA ekran alırsın 2000 olur.
Kasa hakkında baktım da pek kötü yorum yok güç kaynağı 500w bence yeter.
He birde GTX950 alma aynı sayılırlar ama yeni olan her zaman daha iyidir bence, zaten EVGA GTX950 ile aynı fiyat.
500 GB ne diyeceksin ama yetiyor koyduğum Seagate de gayet sağlam 6 senedir kullanıyorum.
Sistem guzel eline saglik ekran kartini 2gb yerin 4 gb alsam uyumlu olur degilmi bide gta5 ark gibi gelismis oyunlarda hangi ayarlarda acar cozunurluk 1920×1080 olacak

Bence bütçeni 2000 TL yapıp bu sistemi alırsan daha iyi olacaktır. Yalnız ben o sistemde RX 470 ekran kartının özel modellerini bulamadığım için temsili olarak referans tasarımını koydum. Sen özel soğutmalı modelleri çıkınca alırsan daha iyi olacaktır.

2000 TL SİSTEM.PNG

Senin paylastigin ekran kartimi iyi yoksa msi r7 370 4gb mi?
Bu sistem ark gta5 gibi oyunlarda 1920×1080 hangi ayarlarda kac fps alirim

Senin paylastigin ekran kartimi iyi yoksa msi r7 370 4gb mi?
Bu sistem ark gta5 gibi oyunlarda 1920×1080 hangi ayarlarda kac fps alirim
RX 470 ekran kartını duymamışsınız herhalde. Tabii ki de RX 470 daha iyidir. R7 370 ekran kartı RX 470'in yanından bile geçemez. Üstelik RX 470 yeni çıkan bir kart. Güncel kartları almak her zaman için daha iyidir.

Ozel sogutmali derken nasil yani
Özel soğutmalı modeller isminden de anlayacağınız gibi özel soğuturlar :D. Referans tasarım kartlara göre daha iyi bir soğutma performansları vardır. Referans tasarım kartların herhangi bir soğutma özelliği olmadığından daha çok ısınır ve ileride problemlere yol açarlar. İşte referans tasarım denilen bu kartlar bu yüzden önerilmez. Asus, Msı, Sapphire vb. firmalar bu referans tasarım kartlara daha iyi bir soğutma ekleyerek ve kendi özelliklerini koyarak piyasaya sunarlar. Bu yüzden de derler ki hep; özel soğutmalı modelleri bekleyin (y).

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı