1,800 TL'ye AMD FX 6100 Tabanlı Sistem Toplama

decc0

Kilopat
Yer
Kayseri
1.800 Lira gibi bir para harcadım. Böyle bi sistem hazırladım. Eksiği ya da fazlası var mı? Bütcem bu eski bilgisayardan DVD sürücüsü ve Hardiski kullanıcam. ( 500 GB )

• watch dogs
  • gta 5
  • Cs : Go

Gibi oyunlar oynamayı düşünüyorum.

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Ara Toplam1.072,06 TL
Toplam KDV192,97 TL
Sepet Toplam Fiyatı1.265,03 TL
[TBODY] [/TBODY]
Ekran kartı: www.vatanbilgisayar.com: Sapphire R9 285X DUAL-X GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
Toplam: 1944 TL
Bütçe biraz daha yükseltirsen bunu tavsiye ederim yoksa ekran kartında değişiklik yapabiliriz. Yada ram şimdilik 4 GB alırsın sonra bir 4 GB daha eklersin. SSD de aceleye gerek yok bütçe olduğunda alırsın. Emin ol yukarıdakinden daha çok performans alırsın. Ekran kartı da indirimde.

Ekran kartını aşağıda belirttim dostum Vatandan alacaksın. AMD de o işlemci biraz eskide kaldı. Bide AM3 soketlerin devri artık yavaş yavaş bitiyor ve önerdiğim tavsiyedeki işlemci daha performanslı araştırabilirsin. 1944 TL ye ekran kartı dahil.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı