1.82 boy 122 kilo ile askerliğe alınılır mı?

lancool216

Centipat
Daha fazla  
Boyum 182.
Kilom 122.
Vücut kitle endeksimse 36.8
2 ay sonra tecilim geliyor askerlik için tecili bozduğumda beni direkt askere alma ihtimalleri var mı? Kesin olarak erteleme veya muaf mı oluyorum yoksa doktor inisiyatif alıp yollayabilir mi?
Yapmak istemiyorum direkt muaf olma ihtimalim sizce nedir?

Boyum 182.
Kilom 122.
Vücut kitle endeksimse 36.8
2 ay sonra tecilim geliyor askerlik için tecili bozduğumda beni direkt askere alma ihtimalleri var mı? Kesin olarak erteleme veya muaf mı oluyorum yoksa doktor inisiyatif alıp yollayabilir mi?
Yapmak istemiyorum direkt muaf olma ihtimalim sizce nedir?
Direkt muaf yok 3 sene üst üste erteleme veriyor aynısını yaşıyorum.

Askere almazlar, size 1 yıl süre verirler. Bu zaman içerisinde istenilen kiloya düşmezsen aynı süreç 2 defa daha tekrarlanır. Bu 3 yıl içerisinde istenilen kiloya düşülmezse askerlikten muaf olursun.

cevaplarınız için teşekkür ederim bir şey daha sormak istiyorum;
tecili bozup kontrole gidip 1 yıl erteleme alıp 1 yıl sonra kilo verirsem bedelli için başvuru yapabilir miyim

) Oldu da 15 kilo verirsem ertelemeden sonra 1 yıl geçince bedelli başvurusu yapabiliyor muyum?

1 yıl erteleme aldın askerliği elverişli değildir deyip gönderdiler. 1 yıl kilo vermen için müsaade ettiler kiloyu verdin 2.sene gittin askere elverişlidir raporu verdiler. Askerlik işlemlerini başlatıp bedelliye başvurabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı