1.9 TDI Passat B5.5 Comfortline alınır mı?

osmn11s

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Aracı büyütmeyi düşünüyordum fakat planlarda değişiklik oldu ve daha düşük bütçeli bir arabaya geçmeye karar verdik. Şu an focus 3.5 Titanium aracım var manuel ve 1.9 TDI Passat B5.5 Comfortline düşünüyorum. Bir yakınımda iyi bir örneği var ve hoşuma da gitti. Çok trafiğe girmiyorum, uzun yola sık sık gidiyorum. Sizce 500 bin TL'ye kadar bu araç mantıklı mı? Kronikleri veya çok masraf açacak, alırken dikkat edilmesi gereken yerleri nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Aracı büyütmeyi düşünüyordum fakat planlarda değişiklik oldu ve daha düşük bütçeli bir arabaya geçmeye karar verdik. Şu an focus 3.5 Titanium aracım var manuel ve 1.9 TDI Passat b5.5 Comfortline düşünüyorum. Bir yakınımda iyi bir örneği var ve hoşuma da gitti. Çok trafiğe girmiyorum, uzun yola sık sık gidiyorum. Sizce 500 bin TL'ye kadar bu araç mantıklı mı? Kronikleri veya çok masraf açacak, alırken dikkat edilmesi gereken yerleri nelerdir?

Çift kırmızı Passat b5, 5 çok güzel ve zevkli bir arabadır alınabilir bir araç ve pek kroniği yoktur 400 500.000 rahat götürür.

Eeski motorlar artık çöp. Hele ki Türkiye'de 2. el araba hiç alınmaz 2 gün sonra motor yanarsa aldığın kişiyi de mahkemeye versen mahkeme bitene kadar dolar zaten 100 TL olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eeski motorlar artık çöp. Hele ki Türkiye'de 2. el araba hiç alınmaz 2 gün sonra motor yanarsa aldığın kişiyide mahkemeye versen mahkeme bitene kadar dolar zaten 100 TL olur.

Manuel ve düşük km bakımlı bir araç olsa 1.9 TDI araçlar Volkswagen'in en uzun ömürlü motorlarıdır.

Merhaba. Aracı büyütmeyi düşünüyordum fakat planlarda değişiklik oldu ve daha düşük bütçeli bir arabaya geçmeye karar verdik. Şu an focus 3.5 Titanium aracım var manuel ve 1.9 TDI Passat b5.5 Comfortline düşünüyorum. Bir yakınımda iyi bir örneği var ve hoşuma da gitti. Çok trafiğe girmiyorum, uzun yola sık sık gidiyorum. Sizce 500 bin TL'ye kadar bu araç mantıklı mı? Kronikleri veya çok masraf açacak, alırken dikkat edilmesi gereken yerleri nelerdir?

https://shbd.io/s/JbiROeJu misal alın tepe tepe kullanın asla performans olarak üzmez.

Son düzenleme:
Manuel ve düşük km bakımlı bir araç olsa 1.9 TDI araçlar Volkswagen'in en uzun ömürlü motorlarıdır.

https://shbd.io/s/JbiROeJu misal alın tepe tepe kullanın asla performans olarak üzmez.
Bakımlı ve düşük km mi? Adam sana o yaştaki bir araba 50 bin kmde ve yetkili servis bakımlı dese inanır mısın?

Eksper diye bir şey var düşük Km'den kasıt, 150-200 bindi ama 50 binde olabilir belki adam yatalak kalmıştır ne bileyim yurt dışına çıkmıştır gibi eksper her şeyi belli eder.
Senin yaşadığın ülkeden haberin olsun biraz lütfen. Eksperde çıkmayan aldıktan sonra yolda giderken motoru yanan insanlar var. Sonra naparsın mahkemeye verirsin 2 yıl mahkemede sürünürsün dolar 100 TL olur aldığın tazminatta pul olur o zaman beni anlarsın. Belki bu gibi sıkıntılardan beyin kanaması geçirip yatalak kalanlarda vardır bu ülkede doğrudur

Senin yaşadığın ülkeden haberin olsun biraz lütfen. Eksperde çıkmayan aldıktan sonra yolda giderken motoru yanan insanlar var. Sonra naparsın mahkemeye verirsin 2 yıl mahkemede sürünürsün dolar 100 TL olur aldığın tazminatta pul olur o zaman beni anlarsın. Belki bu gibi sıkıntılardan beyin kanaması geçirip yatalak kalanlarda vardır bu ülkede doğrudur.

Ne yaptın hocam adamı arabayı almadan öldürdün, eksper olarak yoldaki ilk ekspers değil yamanlar tarcanlar gibi eksperlere gitmeli 20 yaşında araba ne olacağı belli değil hiçbir şeyin, balkanlarda bu araçlar her yerde ve rahatça 400 bin km yapıyorlar lütfen bu kadar dikkatli yaşarsanız asıl bu yatalak yapar adamı alınabilecek bir risk bence bu fiyata 2014 symbol parasına passata biniyorsun her şeyin bir riski var.

Senin yaşadığın ülkeden haberin olsun biraz lütfen. Eksperde çıkmayan aldıktan sonra yolda giderken motoru yanan insanlar var. Sonra naparsın mahkemeye verirsin 2 yıl mahkemede sürünürsün dolar 100 TL olur aldığın tazminatta pul olur o zaman beni anlarsın. Belki bu gibi sıkıntılardan beyin kanaması geçirip yatalak kalanlarda vardır bu ülkede doğrudur
Ekspere çıkmasına rağmen hiçbir şey olmayan arabalar da var. Sıfır araba alıp yolda kalanlar da var? Eee napalım o zaman. Eğer yaşadığı ülkesinden haberi olacaksa, sorunsuz araba alıp satan sayısı sorun yaşayanlardan daha fazladır. Biraz kafan çalışıyorsa yanacak motoru anlarsın, yağ kaçağını görürsün, sesinden anlarsın, üflemesinden anlarsın, gidişinden anlarsın, yağ seviyesinden anlarsın, hortumundan anlarsın, suyun renginden anlarsın, baskısından balatasından anlarsın. Bozulursa diye düşünüp araba almasın mı arkadaş? Bilginiz yoksa fikriniz olmasın.
500.000₺'ye çok mantıklı bir seçenek değil, olabildiğince ucuza banko şekilde çözerseniz binilir. Ben şahsen o arabaya 500k vermem.

Manuel ve çift kırmızi olan modeline bakıyorum. Alıp bi 20 30bin harcayıp uzun süre binebilirim diye düşünerek bu araca bakmıştım. Özellikleri ve doluluğu hihgline 2 olanların cok cazip geliyor. İyi bir örneğini alsam mesela aşağıdaki ilan gibi?( Bu ilanin fiyati biraz abarti bence de ornek olarak atiyorum)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı