1 adet ölü piksel ayıplı mal kapsamında mıdır?

Bilal Karakaya

Hectopat
Daha fazla  
Esenlikler, iyi sosyaller. KTC marka bir monitör almıştık İncehesap üzerinden. Monitör elimize ulaştı testlerini yaparken 1 adet ölü piksel fark ettik. İncehesap ile iletişime geçip değişim için servise gönderdik, 1 hafta geçti 2 hafta geçti arayan soran yok, biz aradık ve İncehesap "monitör değişim işlemini biz yapamıyoruz, distrübitör indeks Bilgisayar'a gönderildi cihaz, detaylı bilgiyi onlardan alın." dendi. Aradık açan yok falan derken bir şekilde ulaştık. Tabii bu süreç içerisinde 15 günlük koşulsuz iade süremizi doldurmuş olduk. İndeks bilgisayar bize.
"Monitör testleri yapıldı, minimum 6 adet ölü piksel olmadığı için değişim yapılmayacak" dedi, sizlere sorum şu.
Bu kabul edilebilir bir durum mu? Ben 1 adet bile ölü piksel olsa ayıplı mal kapsamında diye biliyorum. Bu firmanın böyle bir problemiyle daha önce karşılaşan vs. olduysa yorumlarını bekliyorum.

Bir adet bile olsa ürün kusurlu sayılır. THH'ye başvuracağını söyle, diretirlerse de başvur.

Anladım, peki bu arkadaşlar neye dayanarak 6 piksel gibi bir kural koymuşlar? Bir dayanağı yok anladığım kadarıyla.

Anladım, peki bu arkadaşlar neye dayanarak 6 piksel gibi bir kural koymuşlar? Bir dayanağı yok anladığım kadarıyla.
Attığım rehberdeki arkadaşın belirttiği gibi eskiden belirli bir sayıda olmasına dair standart varmış ama sonraki yıllarda kaldırılmış. Normalde 5 ölü piksel muhabbeti yapar firmalar, sizinkiler 1 sayı daha arttırmış kafalarına göre.

Anladım hocam, teşekkür ederim bilgilendirme için.

KTC yerine Koorui'nin muadilini almıştım Amazon'dan. Hem taksit yapabildim hem de 19 aralığa kadar koşulsuz iade hakkı var. Adamlar kampanya dönemi olduğu için iade süresini 1 ay yapmış.

KTC yerine Koorui'nin muadilini almıştım Amazon'dan. Hem taksit yapabildim hem de 19 aralığa kadar koşulsuz iade hakkı var. Adamlar kampanya dönemi olduğu için iade süresini 1 ay yapmış.
Satın alan ben değilim, sevdiğim bir abim. O yüzden süreçle alakalı vs. tam bilgim yok ama o da indirime denk getirmişti peşin fiyatına 3ay taksit falan vardı o aldığında da.

Satın alan ben değilim, sevdiğim bir abim. O yüzden süreçle alakalı vs. tam bilgim yok ama o da indirime denk getirmişti peşin fiyatına 3ay taksit falan vardı o aldığında da.

Hocam bu monitörde ışık sızması şikayeti ile gönderenleri direkt iade etmişler. THH ile uğraşmak istemiyorsanız bir de böyle deneyin.

Hocam bu monitörde ışık sızması şikayeti ile gönderenleri direkt iade etmişler. THH ile uğraşmak istemiyorsanız bir de böyle deneyin.
Hocam testlerde ışık sızmasına rastlamadım fakat yine de denemelimiyiz? Neticede onlar da kontrol ediyorlar.
Bu arada cevaplarınız üzerine İnceHesap ile tekrar iletişime geçtik, zar zor bağlandık temsilciye, elemanlar dalga geçer gibi "6 piksel altına değişim yapamıyoruz markadan markaya adeti değişiyor" dediler. THH'ye başvuruyorduk şimdi

THH kesin çözüm olur hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…