1 adet PCI-E x16 girişi olan üst seviye anakart tavsiyesi

RazieL

Hectopat
Yer
İstanbul,Kocaeli,Bandırma
Daha fazla  
Meslek
Yüzme Ant. Yaşam koçu. Tbhf'de hakem. Tbf'de hakem
Merhaba arkadaşlar.

Benim sorunum sıkıntım şu aslında. Biliyorsunuz ki anakart önemli bir bileşen uzun zaman upgrade etmeden götürmesi iyi bir şey... İnternette incelemelerde baktığımda, hep anakartların en iyileri paylaşılıyor ama 4 ekran kartı girişli bunlar.

Ben ayni özelliklere sahip ama sadece bir ekran kartı girişi olan bir anakart arıyorum. Hep baktıgımda anakart girişleri altın süper özelikler mükemmel ama ekran kartı girişi 4 tane. Bunu istemiyorum.

Üst düzey anakartlarda SLI ve Crossfire desteği olduğundan dolayı birden fazla PCI Express slotu olması doğaldır. Aynı veya benzer özelliklerde anakart arayıp da üzerinde daha az PCI Express slotu bulunduran bir anakart bulman zor. Kullanmayacak da olsan fiyatı da uygunsa alabilirsin, diğer slotları BIOS'dan deaktif edebilirsin. Zaten o gördüğün slotların hepsine ekran kartı takılmıyor çoğunun bant genişliği x16 bile değil sadece öyle görünüyorlar.

Eğer bu isteğinde kararlıysan muhtemelen H81 chipsete bir dünya para bayılman gerekecek. :)

Merhaba arkadaşlar.

Benim sorunum sıkıntım şu aslında. Biliyorsunuz ki anakart önemli bir bileşen uzun zaman upgrade etmeden götürmesi iyi bir şey... İnternette incelemelerde baktığımda, hep anakartların en iyileri paylaşılıyor ama 4 ekran kartı girişli bunlar.

Ben ayni özelliklere sahip ama sadece bir ekran kartı girişi olan bir anakart arıyorum. Hep baktıgımda anakart girişleri altın süper özelikler mükemmel ama ekran kartı girişi 4 tane. Bunu istemiyorum.

Bunu al, fazla fazla yeter sana.

upload_2015-11-5_13-13-54.png

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı