1 ay kala geometri yetişir mi?

ahmut222222

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3050 LAPTOP GPU, intel core i7-11800H, 16GB RAM, 1 TB SSD
Son 1 ay kaldı geometriden hala tek tük çember ve analitik bazen de üçgen yapabiliyorum. Son 1 ay kaldı şimdi geometriye başlasam günde 1-1.5 saat ayrsam yetişir mi çünkü matematiğim iyi, geometri kötü olduğundan az geliyor netlerim. Üçgeni bırakıp sadece çokgenlere mi çalışayım diye de düşündüm.

Son 1 ay kaldı geometriden hala tek tük çember ve analitik bazen de üçgen yapabiliyorum. Son 1 ay kaldı şimdi geometriye başlasam günde 1-1.5 saat ayrsam yetişir mi çünkü matematiğim iyi, geometri kötü olduğundan az geliyor netlerim. Üçgeni bırakıp sadece çokgenlere mi çalışayım diye de düşündüm.

Hocam geometri 1-2 ayda halledilebilecek bir konu değil bana kalırsa. Tonlarca soru çeşidi var.

Hocam üçgenleri bırakıp çokgenlere çalışmayın asla. Üçgenler olmadan çokgenler çözülmez.
Evet sanırım öyle, analitiğe ve çembere bakayım üçgeni de artık olduğu kadar yapacak bir şey yok. Eğer diğer dersler çabuk biterse (Fizik-Elektrik,Dalgalar;Biyoloji-Fotosentez,Gen,Solunum,Üreme kaldı) üçgene dönerim tekrar. Zaten zaman yetmiyor tytde geometriye hiç anlamıyorum o olayı ama ayt için iyi olur gibi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı