1 ay kıckboks yapmak depresyona iyi gelir mi?

ASSASSIN0147

Kilopat
Makaleler
1
Nişanlımdan ayrıldığımdan beri toparlayamadım kaç aydır şu an şehir dışındayım. Memlekete gidince başlayacağım. Ucuz da sosyalleşebilir miyim acaba? Depremden sonra çevrem kalmadı. Depresyondayım da 1 ay gideyim diyorum.

Sporun motive edici olduğu doğrudur bunu en iyi şekilde fitness'ta tattım insanlarla tanışmak sizin insiyatifinize kalmış bir durum adını dahi bilmediğiniz spor hakkında konuşacağınız bir sürü insan olacaktır.

Nişanlımdan ayrıldığımdan beri toparlayamadım kaç aydır şu an şehir dışındayım. Memlekete gidince başlayacağım. Ucuz da sosyalleşebilir miyim acaba? Depremden sonra çevrem kalmadı. Depresyondayım da 1 ay gideyim diyorum.
Gelecektir, yemeklerini güzel planla ve öğünlerini atlama yalnız, yetersiz karbonhidrat alımı da bu tip durumlarda beyinde kimyasal dengelerin bozulması ve duygusal olarak kendini kötü hissetmene sebep olur. Belki 1 ay sonra başka spora yönelirsin, ister kick boks ister yürüyüş... Bir de kitaplar iyi gelir depresyona, güzel hikayeler.

Gelecektir, yemeklerini güzel planla ve öğünlerini atlama yalnız, yetersiz karbonhidrat alımı da bu tip durumlarda beyinde kimyasal dengelerin bozulması ve duygusal olarak kendini kötü hissetmene sebep olur. Belki 1 ay sonra başka spora yönelirsin, ister Kick boks ister yürüyüş... Bir de kitaplar iyi gelir depresyona, güzel hikayeler.

Kitap okuyorum düzenli olarak.

Vücut geliştirme severseniz bir spor salonuna yazılabilirsiniz. Sadece bir ay mı süreniz var?

Vücut geliştirmeyle uğraşmak istemiyorum zaten 1 ayım var.

Hayatın düzene oturması genel olarak insana iyi geliyor bence. Özellikle dövüş sporları iyi gelebilir sinirinizi stresinizi atma konusunda. Sosyalleşme konusunda ise eğer old school bir dövüş klübüyse çok rahat sosyalleşirsiniz. Diğerini denemedim çok yorum yapmayacağım ama old school bir dövüş klübüne gitmiştim 1 ay. Orada bir sürü kişiyle tanıştım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı