1 ay önce alınan Samsung Odyssey G3 monitörde ölü pixel

Boss.exe

Hectopat
Daha fazla  
Monitör
Samsung Odyssey g3
Arkadaşlar öncelikle merhaba, 8 Mart'ta almış olduğum Samsung Odyssey G3 165Hz monitörümde bugün fark ettiğim bir olay yaşadım, video izlerken dikkatimi çekti. yaklaşık sol üst konumda sadece 1 adet ölü pixel mevcut, Trendyol'dan almıştım nasıl garantiye ya da değişime yollayabilirim.

Trendyoldan iade/değişim isteği oluştur evinden gelip alırlar.(İade kargo kodu da veriyor olabilirler tam hatırlamıyorum)

Trendyol'dan iade/değişim isteği oluştur evinden gelip alırlar.(iade kargo kodu da veriyor olabilirler tam hatırlamıyorum)

Hocam canlı destek ile iletişime geçtim bana yetkili servisle konuşmam gerektiğini söylediler.
Bir de artar mı sadece 1 pixel var ve duyduğuma göre iade veya değişim için en az 4 ölü pixel olması lazımmış doğru mudur?

Dosya Ekleri

• 7ee30bc2-d374-4d0b-a1c9-9136955828a9.jpg
    86,5 KB · Görüntüleme: 67

Ölü piksel artan bir şey bir tane çıktımı zamanla artabiliyor.

duyduğuma göre iade veya değişim için en az 4 ölü pixel olması lazımmış doğru mudur?

Öyle bir kaide yok her servis kendine göre kural uyduruyor. Ayıplı malın ayıbın miktarı mı olurmuş, Zaten ilk 6 ay içinde bozulma arızalanma gibi durumlarda ilk alındığında kusurluymuş gibi kabul edilir, ve 1 piksel bile yeterli ayıplı sayılır. Ama evet bazı teknik servisle bu bahaneyle geri çevirebiliyor. Siz gönderin eğer kabul etmezlerse THH başvurup paranızı alırsınız
ya da uğraşmak istemezseniz kullanmaya devam edersiniz ya da satarsınız.

Hocam vallaha kafam karıştı ya fatura falanda benim üzerime değil çalıştığım için başkasının adına kesilmiş bir fatura aynı zamanda THH'ye başvurduğum zaman hep fatura sahibinin yanımda olması gerekir herhalde şimdi mesai satleri dışında yarın arayıp konuşacağım bu arada ben herhangi bir samsun g yetkili servisini arasam olur mu yoksa belirli kıriterlerimi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…