1 ayda AYT fizik biter mi?

Fearless0600

Decipat
Daha fazla  
Diğer tüm AYT dersleri geometride dahil bitti fakat AYT fiziğe bir türlü başlayamadım hep erteledim ve sınav iyice yaklaştı sizce 1 ayda konular biter mi? Kalan 1 aydada deneme çözerek kalan eksikleri öyle kapatmayı düşünüyorum. Hedefim olabilirse 14'te 14. 11.sınıf mekanik konularına genel olarak hakimim bir tekrar lazım. Ama 12.sınıf tamamen sıfır. Sizce nasıl ilerlemeliyim? Kanal tavsiyesi alırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
12.sınıf çok daha basit 12.sınıf en baba 2 haftada biter
Fizikevimden git daha kısa ve öz anlatıyor soru bankası çözme soru çözüm videoları izle soru bankasına girersen çıkamazsın 1ayda
Bir an önce bitirde denemelere geç zaten her deneme neredeyse aynı tip sorular geliyor

Diğer tüm AYT dersleri geometride dahil bitti fakat AYT fiziğe bir türlü başlayamadım hep erteledim ve sınav iyice yaklaştı sizce 1 ayda konular biter mi? Kalan 1 aydada deneme çözerek kalan eksikleri öyle kapatmayı düşünüyorum. Hedefim olabilirse 14'te 14. 11.sınıf mekanik konularına genel olarak hakimim bir tekrar lazım. Ama 12.sınıf tamamen sıfır. Sizce nasıl ilerlemeliyim? Kanal tavsiyesi alırım.

AYT fizik bir ayda konular biter ama 14'de 14 için çok yoğun çalış 12 sıfırmış hızlan konuları çalışırken bol soru çöz konular bitince deneme başla eksikleri denemeden tamamla VIP fizik ertan hoca gibi kanallara bakabilirsin hedefin yüksek çok çalışman lazım yetişir ama zor.

Hocam biraz bağımsız, siz bitirmişsiniz AYT geometri analitik dışında sıfırdan kaç ayda biter sizce.

Hocam geometride üçgenleri sağlam tut gerisi geliyor. AYT geometride 2 tane çember, 2 tane katı cisim, 3-4 tanede analitik geliyor zaten analitik en basiti çember ve katı cisimleride üçgenlere hakimsen 1 hafta formüllerini ezberlersen birçok soruyu çözersin. Ben çember, analitik formğllerini ve katı cisimlerdeki hacim formüllerini falan ezberledim ve denemelerde gelen sorularla hallettim. Çok fazla soru bankalarında boğulmadım sana da aynısını tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı